Navštíveno 3511x

zdravim. mam takovy maly problem. do auta sice zadne brutal repro ted davat nebudu pac na to nak nejsou finance ale koupil sem si radio sencor scd-5015mr no ja vim neni to zadne trhac :) ale ma to vystup pro subwoofer a mam jeden 8mi palcovy subak novy nepouzity. tak sem ho tam chtel pripichnout at to trosku ozivim. no pripojil sem to a nehralo to :)) takze sem dospel k zaperu ze mi neco chybi tak kdyby ste mi nekdo poradili co k tomu jeste potrebuju nebo jak to mam zapojit? diky moc. jinak na vystupu z radia je cinch
no chybi ti tam podstatna vec a tou je zesilovac, ten zapojis mezi radio a ten tvuj basak a pak to teprve bude hrat. pac jestli te chapu dobre tak mas za radiem nejaky konektory zrejme cinche a na ty si pripojil rovnou ten baska vid...
Klid :-) tak měl něco takovýho poprvý v ruce.
jo dik za radu nevedel sem :)
jeste jedna vec poradili by jste mi naky levny zesak? ten basak co mam ma 90w 4ohmy
[ Link ] klidne to cerveny mac audio, nebacl bych se toho
Magnat Edition TWO bude bohatě stačit. Možná by ti stačil nějaký Raveland, Toxic, či podobná močovina, ale to jsou značky, který bych ti fakt nedoporučoval.
raveland toxic a podobny fakt radsi nezminuju, to jsou fakt hruzy, pak to nedokaze ten basak ukontrolovat a znici nejenbasak ale i sebe...
mohli by jste mi pls poslat teda naky odkaz na neco? nevim ani kde to koupit diky.
vzdyt jsem ti poslal v predchozim prispevku link ;) tak ho otevri, najdi si tam ten ma audio zesik a kdyz se ti bude libit cena tak pavlovi zavolej, ma tam na sebe kontakty a domluv te se ;)

15.08.2008, 19:58 |
Frenkie | Upraveno: 2008-08-15 19:59:19