Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jake autoradio

o Navštíveno 3191x o
o 16.08.2008, 02:48 | tesyno
Zdravim mel bych dotaz ohledne autoradia. Jelikož sem si poridil new auto a mam v nem origo autoradio potrebuju nutne neco jinyho. Puvodne jsem uvazoval o Ground zero ale nikdo o tom nic nevi tak nechci riskovat chtel bych neco kvalitnejsiho zadnou cinu ale problem je ze sem cenove dost omezenej. Moji podminkou je aby to melo USB nebo Kartu nemusi to mit oboje ... staci jen jedno z toho a cd mechanika neni podminkou, ale potrebuju cenu tak do 3000 max. Doporučil by mi tu nekdo neco? jinak planujumit i zes na repra a i nejakej sub a k nemu zes takze potrebuju patricny vystupy;-)

o 16.08.2008, 11:40 | prohifi.cz
je to s cenou kousicek pres, ale jinak moc dobre:
[ Link ]
o 16.08.2008, 13:14 | db-marek
drzal by som sa alpinu, pioneeru a clarionu.........ten vyzsie vyzera slusne alebo popozeraj nejaku jazdenku
o 16.08.2008, 18:38 | Komba
Hele kdyby si chtěl mít USB a kartu,tak si kup Sencor :D a vejdeš se do trojky hehehe
o 16.08.2008, 18:41 | Midnite
nechci ti kazit naladu ale asi za takove prachy nesezenes nic supeeeeer... mozna tak jete ale i to pochybuju
o 16.08.2008, 19:10 | tesyno
No tak klidne bych bral neco jetýho. Ale tak nepotrebuju oboji staci mi trebas jen usb, jinak o ty alpine uvazuju nebo o tomto clarionu [ Link ]
jinak na tenhle uz sem taky uvazoval no [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3681 sekund.