Navštíveno 3621x

vim ze tu na ne bylo spousta chvali ale chci se jeste ujistit,docela me zaujali
[ Link ] hlavne tedy cenou ale hlavne zatizitelnosti,tak bych je chtel docela vyzkouset,hlavne me zajima zda jsou vhodne na zesilovac a kolik by idealne snesli?Hudbu posloucham House,progressive,obcas electro...,tak ma nebo slysel tak bych uvital zkusenosti! Diky
Milan a pasatak mohou povidat.. ja osobne je neslysel
ted sem trosku projel vyhledavac a par lidi se tam naslo co je asi maji,zatim to vypada ze do nich pujdu ale pockam si na odborniky :o))
2 Kicker18: napisu to jinak... podivej se jaka se prodavaji kompa v teto cene a najdi mi nejake, co maji kvalitni 25 mm hedvabne vysky. Mylar s hedvabim nemuzes srovnavat.
Takze otazka zni jinak - muzes vubec koupit jine? :-)
pokud nepodceníš instalační práci, nemůžeš nyní najít v této cenové relaci lepší kompa s lepším smyslem pro detail.. Mám několik zákazníků, kteří mě psali i děkovné maily.. nebudu to dále rozebírat, prostě pokud srovnám ICQ s například základní řadou Crunch apod., tak mají lepší přednes středu a krásně detailní výšky a to bez agrese.. Středobas při kvalitní instalaci je taky docela divoch.. :-)
Jinak ICQ, GFQ a STC řada je samozřejmě skladem, takže bychom mohli ihned odeslat..
tak jo diky pujdu do nich a nejak pondelkem az uterkem objednam.Jo a jeste jak tedy stim zesilovacem jak potrebuji nakrmit?
zesilovac je lepsi pro vsechny repra bez rozdilu, pokud bys nejaky chtel, dal bych je napr. na tento:
[ Link ] a jeste muzes 2 zbyle kanaly mustkovat na woofer, at uz hned nebo casem kdyz bys dokoupil... nebo pripadne samozrejme nejaky 2k zesik
Milane v tomto směru s tebou nemohu až tak moc souhlasit. Osobně bych než Crunch, dal raději MB Quart DSC 480
[ Link ] Po zvukové stránce je MB Quart v této ceně a kvalitě zase někde jinde, jak Crunch. Proto bych jim dopřál něco lepšího, takže DSC 480.. Pokud by jsi chtěl jen zes na předek, tak se se stejnými vlastnostmi MB Quart DSC 280
[ Link ] , ale lepší varianta je asi ten 4ch, právě pro případ zapojení, jak psal Milan..
diky panove ale zesik uz na ne mam i zesik na basak mam,takze potrebuji uz jen ten predek.
asi jsi z toho vytušil.. dal bych na ně zes s příkonem 70W RMS na kanál a víc.. :-)
to Revilohifi:tak jak uz asi vis mam objednano a uz ste odeslali takze uz jen s nedockavosti cekam na balicek! :o))
to Revilohifi.cz -ahoj tak dnes my dosli kompa vse super akorat nevim jak je zapojit pac v navodu je psany + a - jinak a na vyhbyce taky jinak,tak nevim abych to treba neodpalil?!mam se ridit znaky na vyhybce nebo podle navodu?diky
jednoznačně na vyhybce.. :-)
jj diky uz sem na to prisel :o)))),jinak udelal jsem na to ted na doma asi 20l ozvucnici jen aby se poradne rozehrali,a je to fakt pecka!nemuzu z tech vejsek jsou fakt luxusniii!!!!!!!!a to jeste nejsou skoro vubec rozehrany!!!!