Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Problem

o Navštíveno 3847x o
o 18.08.2008, 10:34 | lany
Ahoj prosim vás o pomoc mam takovej problém s rádiem.Když zatočim volantem doleva při jízdě (na místě vše OK) tak se mi vypne zvuk ale rádio normálně jede dál.Už nevím co s tím.Díky za rady.

o 18.08.2008, 10:41 | J0hny
zajimave, na miste to nedela, hmm snad jedina moznost je ze kdyz jedes a tocis tak ti to odstredivou silou nejak nadzveda cd a prestane hrat, ze by antishok nefunkcni
o 18.08.2008, 11:21 | Spooky1
a nemáš chybu někde v kabelech? Uvolněnej remote? Nebo něco takovýho? Co třeba říct co v tom autě máš? Jestli jen radio a repro ne něm, nebo nějakej zes atd.
o 18.08.2008, 11:26 | Lucass
Odstredivou silou =o) Co mas vsechno zapojeny radio, zesiky? Asi bych zkousel jiny radio, projit zapojeni atd...
o 18.08.2008, 12:27 | lany
no mam na tom jen 4x repro.Uz sem zkousel i prepojit draty..novy iso konektory a furt stejny...daval sem i jiny radio a delalo to furt.Ale nemohla by to delat treba baterka?protoze kdyz sem jezdil par dni bez radia tak pak kdyz sem ho tam dal tak to chvili nedelalo.Ale pak po dalsim jezdeni uz to zase zaclo.
o 18.08.2008, 12:34 | Lucass
Tak to uz muze bejt jedine chyba v Matrixu =o) ...Nee, tezko rict jestli si vsechno tohle zkousel, jeste maximalne zkusit externi napajeni...
o 18.08.2008, 15:41 | buddha
Tak to je jasný,jakmile tam máš 4 repro,tak ty zadní dělaj tu odstředivou sílu :)))))))

o 18.08.2008, 15:43 | buddha
Jo a napadá mě šluslej kabel na repro.Taky jsem hrál na místě,pak stahnul okno,kablik se zkratoval a radio bylo potichu,ale svítilo.Koumal jsem nad tim asi 3 hodiny a pak našel zradu,kablik se skřípnul do stahovačky.
Jinak netušim...
o 18.08.2008, 18:04 | J0hny | Upraveno: 2008-08-18 18:11:33
jo takze jak otoci volantem tak se mu zahadnym zpusobem na volantovy hrideli sekne kabel :D pokud si nepochopil odstredivou silu tak si projed 90 stupnu zatacku ve stovce a poznas ;) na sencoru mi takle preskakovalo cd taky :D

EDIT: a precti si to podruhy, po treti, treba i vickrat a pak zjistis ze to dela jen pri jizde....
o 18.08.2008, 20:41 | buddha
no právě že to dělá za jízdy,tak to asi nemusí mít souvislost s nějakou hřídelí......

dej si odstředivku na Bajkonuru a přečti si to třeba desetkrát :)))
a se sencorem to je snad normoš ne? nebo si čekal že to bude fungovat? :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3367 sekund.