Navštíveno 4056x

18.08.2008, 22:43 |
zipp Ahojte, budu stavět bednu pro woofer a zajímalo by mě, jakej použít materiál... Vím, že nejlepší je mdf, ale prodává se jen ve velkých deskách a já bych toho tolik nevyužil, navíc je hodně drahej..... tak se ptám, jakej jinej matroš je vhodnej? díky

19.08.2008, 00:31 |
Kamil použít můžeš i dřevotřísku, ale hůř se s ní pracuje
Nebo lamino,je pevnejsi a pruznejsi nez samotna drevotriska...ale jeste hur se s nim pracuje :oD

19.08.2008, 01:09 |
koren nebo beton, vytesat ze zuly..:-)

19.08.2008, 09:13 |
zipp a co je to vlastně to mdf? to je jen nějak zpevněná dřevotříska, ne?
zipp, to je neco jak lisovany papir, proste nekolikanasobne pevnejsi a tvrdsi jak drevotriska, navic diky "plnosti" materialu se skvele opracovava coz se o drevotrisce rict neda, nicmene pokud chce clovek usetrit par stovek tak muze pouzit i drevotrisku
Medium-density fibreboard * MDF desky jsou plnohodnotnou a multifunkční alternativou masivního dřeva
* využití pro výrobu konstrukcí nábytku a vnitřní vybavení
* MDF jsou vhodné pro povrchovou úpravu laminací, vysokotlakým laminátem, dýhováním, lakováním, frézováním v ploše i hraně
MDF můžu opatřit, to není až zase takovej problém ;o) !!

19.08.2008, 20:03 |
Komba To když přijdu do truhlářství nebo nábytku tak řeknu že chci MDF :D nebo se o to žádá nějak jinak?
jj presne jak rikas, akorat ti prodaj celou tabulu

19.08.2008, 22:19 |
zipp 2 Francouz: psal sem ti na icq
U nas v truhlarstvi na me koukali jak na deb*la kdyz sem jim rek ze chci MDF :oD Ty lidi vubec nemeli paru co to je...porad mi cpaly drevotrisku ale takovou tu s tema hrubejma triskama...a pak ze maj i jemnou a lamino a sololit :-))) ale co je to MDF jim asi nejak unikalo...nikdo nevedel jaka bije :oD

20.08.2008, 06:35 |
jambo mám stejnou zkušenost s truhlástvím jako divally..
kde koupit v praze mdf máte někdo zkušenost??
byl jsem v obi a tam maji jen dřevotřísku ale zas mi ji za pár kaček navíc nařezaly na rozměry tak s tim nebyla skoro žádná práce
zippp: nic jsem nedostal, ale máš na ICQ message ;o) !