Navštíveno 4146x

Help, 9815RB potrebuji pripojit anténí zesilovač, vím že 9855R co jsem měl měla dva výstupy jeden remote primo pro zesik a dalsi pro motorovou antenu.U 9815RB je to taky tak?Pokud ano jaky to je kablik?:-)Myslim ze na remote posadit anteni zesilovac neni stastne reseni,nebo je to jedno?
anteni zesilovac zapoj na modrej vodic, na remote (modro bilej) ho nepripojuj
oka to jsem potreboval,diky...nahodou jeste barvu vodice kterej patri pripojit ke spinacce aby kdyz vythnu klicek zdechlo radio nevis,vid?:o)
zluty je trvale napajeni a cerveny je ten co hledas ;o)

20.08.2008, 21:28 |
DJ.UFÍK | Upraveno: 2008-08-20 21:35:05
Tak jsem to zapojil a problem:-(
[ Link ]
Vytahnu klicek ze zapalovani a takhle to blika:-(

20.08.2008, 21:36 |
DJ.UFÍK | Upraveno: 2008-08-20 21:37:17
Taky jsem zjistil ze nemam pripravu pro zadni repro:-( buuuuu
Neni to demo rezim? A nebo uz mysli na vanoce a mas z toho blikaci stromecek.Ohledne te pripravy na zadni repro.Nemas to jen nekde zastrcene? Ja myslim,ze kdyz ti to kluci montovali,tak tam vedlo vic dratu,takze bych rekl,ze to bude asi nekde schovane
demo to neni:-( kdyz to radio pripojim na stalejch 12V tak to nedela:-( v ISO konektoru nejsou kabliky pro zadni repro:-( jedine ze by je nekdo skoval nekam do palubky...ale to se mi nezda:(
pokud si spinaci vodic (cerveny) napojil opravdu na 15ku (na zapalovani) tak nemuze byt problem, dle meho nazoru si ho pripojil na spatny vodic
Jeste to dnes poresim...ale myslim ze jo:-(
Tak nevim,ale kdyz radio vypnu tlacitkem a vythnu klicek tak je vse ok...ale kdyz ho nevypnu a vytahnu klicek tak blika:-( Zapojene to je ok,

23.08.2008, 22:58 |
clown a co kdyz to napojis na origo ISO ?? tohle mi zadna zdrava Alpina nedelala .. (2x9813, 9833,9835,7894)..
odpoj to remote a zkus to znovu, dle meho tam je nejaka bota v elektrice .., pokud nemas line out pro zadek, tak je nekdo nekam poslal :o( ale jsou jen na konektor na desce .. zkus Ladana