Navštíveno 4139x

21.08.2008, 23:05 |
blek
Já bych se bál, že bych s tim běžel po měsíci do servisu a ještě víc bych se bál zvukovýho přednesu. Měl jsem tu čest slyšet jeden takovejhle noname a raději no comment. Pro mě to jsou vyhozený prachy.
No... tak nejak bych to videl na nejaky kvalitni cinsky vyrobek s kvalitnima cinskyma soucastkama :)

:-)) Tak to je ulet...to sem jeste nevidel!

22.08.2008, 08:01 |
Mááša Hihi :D
bud na to mince máš nebo nemáš........ na tohle se fakt vyser všechno tohle levný čínský innovatek apod. jebky sou fakt otřesný . . . . v praze je i prodejna a můžeš si to tam vosahat ale odradí tě to už od dotyku :)
LCD sou hrozný
ovládácí soft v tom je hrozně divnej a neskutečně pomalej
v podstatě to stejně nic neumí
zkuv jak na výstupech tak na koncáku je hodně zkreslenej
kvalita zpracování že se divim že na to poskytujou 2roky záruku.....
sežeň si spíš jety JVC AVX nebo něco podobnýho ;-)

22.08.2008, 10:03 |
cira přesně jak říkal Nismo. Bud AVXko nebo neco podobnyho nebo vyhodis zbytecny prachy. Uz jsem slysel nestcetne tehle radoby multimedialnich radii a byl to vzdy otres.S moji AVX2 se to nedalo srovnavat.
to su vyhodene peniaze von oknom, racej mi ich daruj:)

23.08.2008, 11:54 |
Fari určitě nebrat

23.08.2008, 17:51 |
Bulík s tímto "výrobkem"mám určitou zkušenost.Přesně toto si koupil můj garážový soused.Chtěl to zapojit.Výrobek je to naprosto hrozný.Skutečně uděsný obraz-není ani vidět co přehráváš,zvuk-katastrofa,zpracování strašný.Odnimatelný panel musíš doslova vyrvat,aby si ho dal do tatranky,kterou mimochodem zaklapneš a pak ji musíš otevírat kličem či nožem.Celé je to takové forové a dívím se,že si to někdo koupí i přes "osahání"v krámu,který jak píšou kluci někde existuje.Závěrem-vřele nedoporučuji!

23.08.2008, 22:12 |
blek | Upraveno: 2008-08-23 22:12:49
OOOOOOOO díky za rady do kanálu sypat mince určitě nechci!se jdu porozhlédnout po něčem jiném...možná i bez LCD

24.08.2008, 16:52 |
RudyV No podobnej Hi-end si koupil soused a po měsíci se mu z oho krásně zakouřilo a bylo po obrázcích.Dal to reklamovat a výsledek?..Prý chyba při montáži-výrobkem to nebylo. Tak pokud máš rád adrenalin,tak do toho jdi.