Navštíveno 4314x

Ahoj hifíci, sehnal jsem použitý Clarion DXZ578RUSB, jenže jsem si já blbec nevšiml, že u něho není ten kabel, který se na jedné straně zapojí do rádia a na druhé má RCA - takže mi je bez něho k ničemu. Neleží to doma někomu nebo nevíte, kde by se to dalo sehnat? Díky všem
da se koupit jako nahradni dil
kontaktuj eurospace.cz
Díky za tip, právě jsem jim psal. Jen mám strach, že jako originální díl to bude stát dost peněz. Nenašel by se tu někdo, komu to třeba doma zbylo a nechal by to za rozumnou cenu?

Z eurospace mi nikdo neodpovídá. Není nějaká další možnost?
nerikej ze neberou telefony :-)
ty jo totok se dá sehnat? je to i na víc rádií? já mám teda navigaci a potřebuju tam zapojit zesik, kdyby se k tomu dal sehnat takovejhle ony bazmek, tak by to bylo bomba!!
To kral007: Čekal jsem na odpověď přes mail. Té jsem se nedočkal. Telefony berou, ale neuspěl jsem. Prý se to sehnat nedá. Nemáte někdo nějaký další tip? Pls
Já chtěl nedávno z ebay koupit 958 bez konektoru.Poptával jsem se kde to šlo a nebylo moc realný to sehnat :(
Jo a eurospace chvalej asi jen lidi který tam někoho znaji.Po telefonu věděli prd a na maila se neobtěžujou odpovědět cca pul roku......strašnej přístup.
Sehnal jsi to nakonec nebo ne? Už nevím, kde bych to zkusil.

27.08.2008, 16:06 |
Cenda mas jeste moznost si tam ty kabely nechat napajet a pouzit treba i kvalitnejsi kabel s RCA.
Ja jsem to tak u sve 88 udelal taky, k origo moc nemam duveru.
Cenda: jak jsi to napájel??
To by mě taky zajímalo. Nerad bych dělal do rádia nějaký trvalý zásahy.

27.08.2008, 19:29 |
Cenda LadaNem :-) K tomu svoje ruce nepustim, je to trvalej zasah.

27.08.2008, 19:45 |
clown zkus jeste autoradia.biz, mozna to dokaze dohnat, mozna i z Eurospace :o)
pokud to budes chtit tak Ti to objednam, jen nevim cenu
podle mne to bude do 1.000,-Kc
Odkud to jsi schopný sehnat? Je to dost peněz za konektor a několik cinchů, ale co se dá dělat. Tu cenu asi přesněji nezjistíš, co?
pres eurospace, normalne se to da objednat jako nahradni dil
zalezi s kym jsi mluvil ale urcite to jde sehnat
kraliku neřikam že to nejde,s kontaktem na správnýho člověka jde všechno :)
Ale na mě se uplně vyprdli a to mě celkem štve.....
Volal jsem na číslo, který je na stránkách uvedeno jako na provozovnu. Ale zajímavý bylo, že mi ten člověk bez váhání řekl, že to sehnat nejde, aniž by se zamyslel, co po něm vlastně chci.
pokud to zvedl kluk co dela prodej domacich veci tak to dopada takhle
uvidime, zeptam se
On tvrdil, že se to sehnat nedá a odkazoval mě na stualarm.cz. Jenže tam jsem nic takovýho nenašel. Když se poptáš, budu ti vděčnej
To kral007: právě mi odpověděli ze stualarmu, že by ho uměli sehnat za 800. Výrazně levnější z eurospace asi nebude, tak se nemusíš obtěžovat. Díky moc
Martin21: a oni by to sehnali ke všemu?! nemá to moc vývodů tohle?!
Pokud to chápu dobře, a píšou to tak i v popisu rádia, tak to má 3 páry RCA výstupů, asi 1 pár RCA vstupů a Aux vstup. To sedí, ne?
no sedí?! jak na co, 3 páry výstupů je dost, teda ne že by to bylo špatný,ale zajímalo by mě jak to je s těma výstupama?! Jestli to jsou jako klasický výstupy, nebo jestli to je jen napojený na repro kabely, jestli třeba nemusej bejt dva výstupy aby to šlo stereo, jestli mě chápeš, napsal jsem to tak blbě trochu... ;-)
uz jsem zadal pozadavek na servisni oddeleni
ze by mel stualarm RCA kabely se mi nezda, napajeci kabely maji ale RCA jsem tam jeste nevidel
To kral007: Omlovám se, překoukl jsem se v mejlu - odpověděli mi z autoradia.biz, jak mi poradil clown.
Thomas987: trochu nechápu, jak to myslíš. Tenhle Clarion má vzadu 2 konektory. Na jeden se zapojí normální kabel s ISO konektorama-tam máš vysokoúrovňovej výstup přímo na repro. Do druhýho konektoru na rádiu se zapojí ten kabel, který sháním, na nezesílený signál k zesilovačům. Doufám, že jsem ti odpověděl.
Martin21: jo jo, teď jsi mi odpověděl no, vzhledem k tomu že jsem neviděl to autorádio,tak jsem myslel trochu něco jinýho.......hlavně něco trochu jinýho potřebuju no... ;-)
A co potřebuješ? Co máš za rádio?
já nemám rádio, já mám navigaci, která nemá vůbec RCA výstupy na zesik.
Aha, tak to vůbec nevim, jak to u toho je.
no já totiž myslel že tenhle konektor napojíš místo klasickýho konektoru, že to rádio má jen jeden konektor, proto mi to bylo divný.
No on na tohle existuje tak nějka jeden způsob, takovej vehyment....

28.08.2008, 22:58 |
Martin21 | Upraveno: 2008-08-28 23:03:50
A jakej vývod má ta navigace? Má klasickej ISO? A ty chceš RCA na zesilovače? Zkus se podívat tady
[ Link ]
navigace má klasický výstupy na repra a to je vše, teda kromě napájení atd...
jo něco takovýho by bylo asi ono nejspíš...akkorád by mne zajímalo jak je u toho vyřešený propojení....