Navštíveno 3869x

24.08.2008, 00:13 |
m.j. Na Aukru jsem našel toto! Jestli je to napodobenina, tak zase další chudák co naletí!
[ Link ]
no to je hnus na aukro nikdy!!!!
Popisy jsou Pioneer, ale řekl bych napodobenina.
to je uplne jasna kopie, jednak pio cisluje jinak radia, jednak to nema tčcku nad i a jendak je to fakt divny

24.08.2008, 08:56 |
swep pioneer nema tecku nad "i" kazdopadne je to divne a nehezke a mam pocit ze pioneer dava k radium uplne jine DO tohle je nejaky smejd
Občas se dívám takhle na sekci elektro > zesilovače, repro apod. do auta a divim se co ty lidi nekoupěj a někdy i za nemalý prachy. A nejvíc mě vytáčej ti co to tam prodávaj a ještě jsou označeni jako superprodejci. Fakt děs.
Docela slusna napodobenina P1Y... Manual zde
[ Link ] Podle toho popisu v manualu ty tlacitka jsou uplne jinak, takze bych tomu moc neveril. A navic original P1Y ma tech tlacitek pod displayem 5 a tady jich je nejak moc...
swep: pravdu mas ze nemaji tecku, ale ja ji tam nikde nenasel... vsude je to pioneerske icko :D
party_boy: dokud to nekdo bude kupovat, kazdopadne se divim, ze to aukru neni jedno, ze tam prodavaji takovehle napodobeniny
Já se taky divim, ještě když tam furt melou o nějaký ochraně kupujících, stop padělkům apod.

24.08.2008, 10:46 |
clown trochu mi to prpomina to co dovez xenonman .., ale fakt bych do toho nesel

24.08.2008, 11:29 |
JiM Stoprocentni padělek uz jen podle displeje, je to fakt svinarna,jeste ze ten prodejce ma aktivitu 0, snad to na aukru poresi.
Jinak stranka cca 10 v tom manualu...tam je videt origo PIO ovladac. Tyhle ovladace dodava Sencor ;)

24.08.2008, 13:56 |
m.j. chtel jsem si bejt jistej, chci to poslat adminum na aukro, protoze tohle uz je moc :-(

24.08.2008, 14:02 |
party_boy | Upraveno: 2008-08-24 14:02:34
Ještě jim napráši polovinu zboží v reproduktorech a zesilovačích ;-)

24.08.2008, 15:46 |
m.j. nevidel bych to tak cerne, ostatni maj aspon pozmeneny napisy apod.

24.08.2008, 18:01 |
koren btw NO3? co je to NO3? nejakej novej format,nebo jako "NE na treti"?
Navíc na fotce krabice není nápis DEH-P1Y, ale pouze DEH-PIY, tj. rozdíl je v jedničce, aspoň oproti výše uvedenému manuálu.
koren >> Jestli spravne pamatuju chemii ze zakladky tak tohle radio umi prehravat hudbu v tekutym formatu...konkretne čpavek :-)))