Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > rada komponentní 165 mm repra!!??

o Navštíveno 3368x o
o 24.08.2008, 10:14 | JohnDi
Ahoj tak bych potřeboval poradit koupil jsem jsi nové auto(fiat coupé) a auto je pravé na tyto reproduktory !! nemám skušenosti co se týče techto druhu reproduktoru ,ale už jsem jsi vyhlidnul tyto [ Link ]

jestli máte lepší cenu do 1.500,-Kč tak poraďte!!
Vůbec nevim jak se tyto repra montují narozdíl od koaxiálů?? ta výhybka nevim k čemu je a jak se montuje :-))) Díky za rady a názory

o 24.08.2008, 10:24 | party_boy
Crunch nejsou špatný, ale myslím, že zdejší prodejci ti poradí lépe.

Do výhybky se přivede signál, který se rozdělí pro basový a výškový reproduktor, výhybky jsou popsaný. Montáž neni tvůbec těžká a můžeš jí klidně někam zašít.
o 24.08.2008, 10:27 | MaxxT
za ty penize je ten crunch dobra volba.. :-)
o 24.08.2008, 10:45 | Bulík | Upraveno: 2008-08-24 10:46:01
Myslím,že prodejce/zvlášť tento/Ti jistě rád a ochotně vysvětlí co a jak.Navíc balení obsahuje návod a grafické znázornění jak na připojení.Není se čeho bát.Jinak tuto značku mám a s ohledem na cenu jsem velmi spokojen.
o 24.08.2008, 11:23 | prohifi.cz | Upraveno: 2008-08-24 11:24:10
budu se opakovat, ale pridej trosku penez a kup tyto, rozdil je tam propastny:

[ Link ]

samozrejme bychom ti presne vysvetlili jak se co zapojuje, to nemusis mit strach ;-) Jsou skladem, muzeme ihned odesilat a postovne mas zcela zdarma, takze on uz to pak takovy rozdil neni - vetsina prodejcu ma pri cene do 1500 Kc postovne cca 100 Kc

a umi zahrat velmi dobre jak na radio, tak i casem pripadne na zesilovac

foto k příspěvku  od prohifi.cz

o 24.08.2008, 11:26 | Frenkie | Upraveno: 2008-08-24 11:31:22
jj ty Crunch jsou super za dane penize ..... jinac zapojeni : jelikoz ma vyhybka kabely kompletni, na zapojeni jak vysky a tak stredu. takze zapojit nemuzes jinac nez podle konektoru a vstup na vyhybku kdyby se ti chtelo tahnout jejich kablik, tak muzes uz od radia, nebo odstrihnes fiat koncovku a pres "cokoladu propojis" ... niceho se neboj , je to snadny
koukni ke me na GTSka , cena vcetne posty [ Link ]
o 24.08.2008, 12:07 | Lucass | Upraveno: 2008-08-24 12:07:56
Frankie: Jak si myslel tu cokoladu? Tu bych si do auta fakt nedal...
o 24.08.2008, 12:28 | clown
Lucass .. taky nejsi prodejce a nehledas ultra low cost reseni, co budes za pul roku predelavat :o)))
o 24.08.2008, 12:34 | Lucass | Upraveno: 2008-08-24 12:35:45
To je fakt. "Dekujeme a prijdete zas!" =o)))
o 24.08.2008, 12:36 | clown
btw ... mas u mne furt tu vyhybku :o))) ty aktive :o)
o 24.08.2008, 12:53 | Frenkie | Upraveno: 2008-08-24 12:54:30
Lucass ja taky ne
a jak jsem to myslel?
bylo to mysleno jako nejrychlejsi reseni, osobne bych to tahl od radia pac kablik je dost dlouhej ..... jinac nedavno sem delal rychlomontaz do Felicie kamosovi a davali jsme toto [ Link ] pac nechtel tahat az k radiu ten kablik nebot to by bylo na rozdelani pristrojovky jakej tam byl bordel v kabelazi a nemel cas, pac si vzpomel v 8 vecer ze chce repro a rano odjizdel na dovolenou :))
jo a proc myslite ze jsem to dal do uvozovek
o 24.08.2008, 13:41 | Lucass
clown: Jestli vitr fouka od kud myslim =o) Tak jsem mu to radci pripomel, nechtel jsem ho ustvat =o) Re: Ale stacilo rict ze Vam proste chutna =o))
...Jinak, bude dovolena v zari, tak se domluvime a stavim se.

Frenkie: To je dobre. Nazev cokolada je dost zavadejici. Kdyz je potreba neco nastavit tak bych volil sletovat a smrstovaci buzirku (chvilka prace) za predpokladu ze to bude trvaly spoj.
o 24.08.2008, 20:25 | CarMedia.cz
Myslím si, že za tyto peníze jsou GTS obzvláště výhodné.. [ Link ] Nyní jsme opět upravili cenu, máme skladem poslední 4 páry, takže nepřemýšlej dlouho.. :-) Pokud ti jde o způsob zapojení, není na tom naprosto nic těžkého. woofer = středobas, tweeter = výška, pokud se budeš držet těchto pravidel, nemůžeš níc poplést. Navíc na repro dvoulinkách jsou fastony, které velikostně rozlišují + a - pol, takže ani polaritu poplést nemůžeš.. V případě jakýchkoliv problémů se stačí ozvat a vše vysvětlím!! Kontakty jsou pod nickem.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3899 sekund.