Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Problém s zes. Soundstream P204e

o Navštíveno 3958x o
o 24.08.2008, 19:59 | Bembik
Zdrawím pánové, mám problém se zesilovačem SOUNDSTREAM P204e, z ničeho nic začala muzika kolísat - pouze u repra co je napojeno na tento zesák. Koukl jsem tedy na něj a jakmile sepne tak kontrolní dioda také kolísá (poblikavá - plynule).
Nevíte co by mohlo být špatně? Ostatní zes hrajou OK, zkoušel jsem napojit RCAčka z jiného zes a dělalo to to samé, takže na rádiu bych chybu neviděl.
Předem mockrát děkuji za odpovědi.

o 25.08.2008, 08:11 | djwiktor
Skus si prekontrolovat kostru na zosilovaci. pripadne skus pozriet napetie na zosilovaci..
o 25.08.2008, 12:01 | Creams
Jinak odkaz na Pavel 528
o 25.08.2008, 12:40 | koren
podle me bude nemocnej, takze jako creams - k pavlovi850combi
o 26.08.2008, 16:02 | Bembik
Nové zjištění: [ Link ]
Nevíte co to je, kde to koupím atd.. ?
o 26.08.2008, 17:57 | Bembik
OPRAVENO. Těžko říct na jak dlouho, ale přepájeno a hraje :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3369 sekund.