Navštíveno 3684x

Ahoj ve spolek,nejsem žadnej machr co se zapojeni hudby tyče tak se chci zeptat jak zapppojit 2 zesilovače...musi se nějak propojit nebo stači zapojit každy zvlášt?
Dále potřebuji radu ohledně šiřky kabelu...na subwoofer Toxic CBL-300 300/600w přijde 2 kanal dexon do mustku 1x400w
A na ovaly 6x9 300w par zesilovač twister 500s 2x250w....
děkuji za každičkou radu....vim že to neni nijak supoer extra aparatura ale teprve začinam...

24.08.2008, 21:18 |
party_boy | Upraveno: 2008-08-24 21:20:31
Na tohle ti bude stačit nějaká obyč kabelová sada co se dá pořídit za pár stovek na aukru. Samozřejmě jí ,ale musíš koupit 2x.
Napajeci kabely: si natahni 35mm2 (+) at mas rezervu az poridis neco jineho, dal rozvodnej blok a z neho 20mm2 do kazdyho zesiku. (-) 20mm2 ze zesilovacu na kvalitni kostru v kufru a baterku s kostrou prokostrit 35mm2.
Repro kabely: 2,5mm2 na zadek, 4,0mm2 na subwoofer.
Signalove kabeli: zalezi na tom kolik vystupu mas na radiu?
REM: 1,5mm2
Jinak nikde nevidim repro dopredu a pritom to jsou ty nejdulezitejsi. Proc zacinas odzadu?

25.08.2008, 08:27 |
party_boy | Upraveno: 2008-08-25 08:38:12
Lucass > Ty si myslíš, že on dá takový peníze za kabely, když ta jeho sestava přimo smrdí korunou? Samozřejmě nic ve zlym, každej nějak začínal, ale vždyť jenom za tu 35ku dá litr. Když jí bude kupovat 5m. Jinak samozřejmě pokud mu nevadí pustit do kabeláže víc peněz, tak je to jedině dobře, na tom se šetřit nemá.
Neni love, neni laska =o) Na napajeni nesetrit a o penezich nic nepsal, tak to neberu v uvahu. A radim konkretne, ne nejakou obycejnou sadu s Aukra... Jeste jsem zapomel na pojistkovy pouzdro pro tu 35mm2 kabel a pojistku max. 150A! Jinak, umistit co nejbliz k baterce.
Tak já vim, že moje rada nebyla zrovna nad zlato. Nevěděl jsem kolik do toho chce vrazit, tak jsem to střelil od oka dle sestavy. Kdyžtak pardon.
party_boy
neni za co se omlouvat...budu rad za každou radu...
jinak na předku jsou kompa power bass ale chtěl bych zatim zesilit spiše zadek jak předek...
jinak na radiu jsou 2 vystupy plus samotnej na subwoofer
Jak myslis, ale radci bych resil predek, proc chces aby to na tebe hralo zezadu, dit doma si snad taky nedavas repra za hlavu?
Signalove kabely by ti stacili 2pary, ale radci bych uz natahl troje, jestli budes nekdy krmit i ten predek, at uz to nemusis rozebirat.