Navštíveno 3873x

koupil sem si auticko, a potreboval bych poradit nejaky stylovy radio. no, stylovy moc ne, ale aby to bylo aspon trochu retro. uz se v autohifi vubec nepohybuju, proto zadam vas, znalce v oboru, o radu :) me napada jen mcintosh, ale to je plus zes, a to rozhodne nechci, pio 77 nebo ten becker retro. jedina podminka je cd a integrovany zes, jinak je mi to jedno, aby tam neco proste chrcelo, kdyz zrovna netocim do plnejch. ted je tam nejaka kazeta a ty uz zadny nemam :D

ten otresnej koberec uz tam samozrejme neni, s tim to bylo jen koupeny.. dyztak moje icq 344458..

25.08.2008, 23:38 |
koren viiic fotek!
to pio neni moc retro - tohle si zaslouzi retro beckera.
mozna zkus pohledat stary blaupunkty a beckery, treba tam nejakej sedne

25.08.2008, 23:51 |
koren | Upraveno: 2008-08-25 23:52:43
jinak asi nej reseni je sehnat co nejvic mozna origo a k tomu "jakykoliv" novy s DO, udelat neinvazivni skrytou montaz a poslouchat pres FM transmiter
edit: jeste me napadly denony...
se strycovym

FM transmitter je na hovno, to raci koupim origo a necham tam dobastlit aux.. jj, becker mexico 7948 uz sem nasel, jen ta cena je celkem drsna :)

26.08.2008, 00:04 |
koren a co nejaky naka? by nemuselo bejt jak pest na oko...
naka nee.. jeste me napad nejakej sony starej blackpanel. jinak fakt mcintosh a malej zes do armatury..

26.08.2008, 01:11 |
koren blackpanel, i kdyby ten uplne prvni, je porad diskoteka
ted me napadlo tohle. jen uz si nepamatuju, jestli to ma nejakej zesilovac..

Janicek: dej tam MCI MX406 a je to :)

haha, ja ho mel, a premyslim o nem, ale nejde tu fakt o kvalitu, zadny extra repra tam nebudou, a hlavne nema to zadnej koncak, a ja fakt nechci delat hifi do toho auta. aspon zatim ne

26.08.2008, 10:48 |
TROY ale ku*va práááce - jeden z mejch nejoblíbenejších veteránů
tý voe to je jak nový !!! paráda .. . .. taky bych dal McIntosh

26.08.2008, 11:10 |
Cenda co Naka CD 400?

26.08.2008, 11:57 |
SEKIN Ty krávo, nejkrásnější auto na světě. Kdybys to měl ještě v kabriu tak tě prokleju.
asi jako sekin mas stesti ze to neni kabrio ;-)
kabrio je vo nicom, ja miluju ten kufr..
to Pio mi pomerne retro prijde (mam ho doma :)
jinak nadhera... a ta plna garaz...auuuu