Navštíveno 5255x

26.08.2008, 22:26 |
CervinVega | Upraveno: 2008-08-26 22:28:34
našel jsem výbornej a detailní návod, třeba někomu pomůže .-)
[ Link ] 
a po :-)

kurna to je very good navod!!

26.08.2008, 22:50 |
clown slusna skladacka .., ale vymenit pak asi i s autem :o)
hezkej návod, ještě že tam jsou fotky, když už tomu nerozumím! ;-)))
ta tlustá savá tkanina vypadá velice použitelně
kua to vypada jako nejakej koberec....
delal jsem pokusy s tou fleece tkaninou co nabizelo ACR a taky se s tim delalo dobre, resp. bylo to pro me snesitelnejsi nez ten skelna tkanina.
pekny postup, ale ja bych mel spis problem dat do kupy tu zakladni nosnou kostru z MDFky a to uz tam vysvetleny neni :o))

27.08.2008, 15:07 |
Kesam No dobry :-)

27.08.2008, 15:10 |
Kesam špičkova prace.

27.08.2008, 18:39 |
swep navod je hezkej, ted uz to chce jen tu trpelivost a dotahnou to do konce :)
jinak ještě dotaz, jak silný musí bejt to lamino aby se dalo použít jako box na basák? Dá se u toho vůbec docílit toho čeho u dřeva?!

27.08.2008, 19:43 |
clown Thomas ..., pocitej dost vrstev, kluci rikali cca 10 :o) ja mel jen asi 5 a bylo to naprd .. slaby a to to nebylo na nejakej naslapanej sub.
btw ..., vidite tam nekde, jak zavira ty ozvucnice ??? ja to moc nepobral ..
clown: no já si to myslel že to je asi na prd. Ikdyž pravda že 10 vrstev ještě není tak silný, pořád je to slabší než dřevo, ale ta práce s tím a myslím si že to asi stejně nebude mít ten efekt...
jinak jak to brousí,tak to vypadá že to je uzavřený ne!?
nezalezi az tak na pocte vrstiev , ako na vyslednej tuhosti. cim väcsie su rovne plochy tym musi byt hrubsi. v zasade plati , ze pri poklepani nesmie zvonit ale mat duty zvuk ako napr. mdf. ak sa ti chce s tym pohrat, je lepsie dat vystuhy ako donekonecna pridavat vrstvy.
tak on laminát má zase větší hustotu, čili tloušťka nemusí být taková jako je u MDF, nedá se říct kolik vrstev, protože záleží jak silnou máš tkaninu, třeba to co tam dal ten maník vrstvit nemusí vůbec, ale taky to asi schramstlo 15kg pryskyřice jak nic. Máme u Escudový z laminátu čelo u 500W 12" subu a má cca 12mm tloušťku, nikde žádná větší plocha a myslim že tuhost dokonalá