Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Decentni audio

o Navštíveno 3129x o
o 30.08.2008, 17:00 | bohy79
Zdravim vsechny a prosim o par rad od odborniku. Jsem amater a snazil jsem se o audiu neco precist, ale se spoustou veci si nevim rady. At bude sestava jakakoliv, radsi si to necham od nekoho nainstalovat :)

Chtel bych nejakou kompletni decentni sestavu..nechci, aby se ostatnim autum klepala kastle, kdyz projedu okolo..ale chci, aby to slusne hralo (posloucham rock, rap a alternative) Mam spis dilema s vyberem znacek..jak pro radia, tak i pro repra a zesilovace. Vim, ze mi asi doporucite Alpine, Clarion a Pioneer, ale co treba Sony?

Takze: Mam Boru (r.v. 99-tzn. bez plata) a vsechny 4 dvere mam osazeny 165kama (tedy 2 pary), vysky jsou v panelech prednim v rohu nad dverma. Co jsem se docital, tak je pro me asi nelepsi kombinace 2-pasmove kompa a boxovany SUB do kufru..i kdyz cekam rodinu, takze nevim, jak moc muzu do prostoru zasahovat.
Chci vsechno kupovat postupne, ale urcite musim zacit radiem. Moc se mi libi tyhle 3:

[ Link ]

[ Link ]

[ Link ]

Co se tyce znacky reproduktoru a subwooferu, mam nulovy zkusenosti se znackama..a jako spravny trdlo se zatim divam jenom na vzhled. Cena za 1 par komp. tak do 4-5 tisic a kdyz bude potreba subwoofer tak do 4 tisic+odpovidajici zesilovac.

Moc vam dekuju za kazdou radu, at se bude tykat cehokoliv :)

Bohy

o 30.08.2008, 17:47 | prohifi.cz
ahoj, divam se, ze ses z Usti, my z Loun, tak to nemas tak daleko, bylo by lepsi to poresit osobne kdybys chtel...

jinak z tech 3 co pises - Sony vynechavam, zvukove je na tom hure nez ostatni

pokud nepotrebujes CD mechaniku, X200 je hodne dobra volba - zvukove bych rekl nejlepsi z tech 3

Pioneer je takovy univerzal, nezklame

budu cenove kousek vyse, ale ta CD mechanika by ti nekdy mohla chybet, ja bych sel do:
[ Link ]

kdybys chtel, tak cvakni na mail nebo icq a da se poresit, ale lepsi by bylo osobne
o 30.08.2008, 17:57 | Frenkie
souhlasim s Milanem , z tech tri bych sel rovnez do IDy ale je to naukor mechaniky ...... u te 9886 co ti nabizi zalezi jestli ti vyhovuje podsviceni(cervena/modra), jinac muzes jit do levnejsi 9884 ktera ma sice klasickej display ale vetsi moznost vyberu barvy podsviceni, po funkcni strance jsou stejny :)
o 30.08.2008, 21:00 | Midnite | Upraveno: 2008-08-30 21:01:09
9886R má a můžu říct že opravdu spokojenost.. jinak tady jsem našel ,,levnější" [ Link ] máš tam USB disk zdarma
o 30.08.2008, 21:51 | mr.brain
A já mám 9884R a jsem taky opravdu spokojenej. Prakticky jsem jí koupil v době, kdy byl mezi nima (9884 a 9886) velkej cenovej rozdíl a taky kvůli podsvícení, pak jsem koumal návody a je to přesně jak píše Frenkie, rozdíl je v podsvícení a displayi.
o 30.08.2008, 23:42 | bohy79 | Upraveno: 2008-08-30 23:44:19
Diky za typy :) S tou x200 jsem pozdejs planoval dokoupit menic. Co repro a sub? A jakou znacku?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3307 sekund.