Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Nové ozvučení

o Navštíveno 3248x o
o 31.08.2008, 19:58 | pikolik
Zdravim, chtěl jsem se pustit předělat komplet ozvučení v autě. Jedná se o hyundai coupe. Zatim jsem si vybral tyto komponenty :

radio - Alpine IDA-X200 ( [ Link ] )
procesor - Alpine PXA-H100 ( [ Link ] )
předek - Rainbow SLX 265 Deluxe Dream Line ( [ Link ] )
zadek - Sinus Live SL 240 ( [ Link ] )
na palubku na střed - Alpine DLB-100R ( [ Link ] ) - o tom ještě nejsem rozhodnutej
subwoofer - nemůžu si vybrat, chci tam mít 2 kusy ( spíš 10" v uzavřence )
zesilovač(e) - ještě netušim

Co vy na to ?? Mam něco přidat, ubrat nebo vyměnit (tak aby to bylo v podobné cenové relaci) ?? Nic nakoupený ještě nemam, chtěl jsem se nejdřív zeptat.. Co ten zesík a subwoofery ??
Předem díky za všechny rady :)

o 31.08.2008, 20:45 | CarMedia.cz
ten střed bych vynechal.. a co se týká wooferů a zesilovače, tak by to chtělo více informací.. co posloucháš za styl hudby apod... P.S. Nějak té sestavě moc nerozumím.. Buď tam je navíc ten procák, nebo je to spíše splácanina.. Ozvi se a dáme to dokupy včetně těch wooferů.. ICQ 306011919
o 01.09.2008, 11:40 | Midnite
jako Jirka.. procak bych vynechal (aspon teda zatim).. a jeste je dulezite kolik chces tech zesiku, jestli na kazdy sw monoblok nebo treba jeden 4k na ne nebo 2k.., je toho vela :)
o 01.09.2008, 13:10 | CarMedia.cz
rozebrali jsem to, u proáku jsme zůstali, ale trochu jsme to nasměrovali zprávným směrem.. :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3109 sekund.