Navštíveno 3082x

01.09.2008, 02:49 |
Kacko Ahoj,
premyslim nad zastavbou do tohoto auta. Rad bych vyvazeny zvuk s dobrymi basy, ale nerad bych mel box v kufru. Do plata se vejde max 8" sw. Ve dverich a vzadu jsou 165mm repra, ktera bych rad vymenil za kvalitnejsi.
Rad bych se take vesel do cca 10-12tisic.
Z predchoziho auta mi zbyl Magnat Phantom 2000 (2*140W/1*300W RMS).
Me reseni:
Predek:
[ Link ] Zadek:
[ Link ] SW: 2 x
[ Link ] Ty sw by se dali krmit tim Phantomem a na zbytek by to chtelo nejaky 4kanal..
Rad bych zustal u Magnatu -
[ Link ] Rad uvitam jine kombinace.

01.09.2008, 09:08 |
DaveX | Upraveno: 2008-09-01 09:15:35
Možná se pletu, ale u těch SW co sem dáváš není nikde napsáno že mají free air ozvučnici, takže pokud je chceš dát do plata tak bych je tam určitě nedával.. jinak se zkus podívat na tento set
[ Link ] a to si myslím, že budeš jinde než s těma sinus live. jinak tady se podívej
[ Link ] myslím že se tady něco podobného řešilo.. prostě pokud chceš hezký zvuk a nechceš SW (bednu v kufru) tak dej pořádná kompa do pořádně vytlumených dveří, dozadu dej ovály a budeš naprosto spokojený.. jinak frenkie má teď pěkný zes za dobré peníze kukni sem
[ Link ] ...

01.09.2008, 10:42 |
Escudo | Upraveno: 2008-09-01 10:43:29
Kacko: upřímě bych vynechal ty zadní repra a raději přidal na přední kompa, tak už seženeš třeba zakladní řadu Dego, Helix Esprit, nebo nějakou sadu Rainbow v týhle ceně, to jsou osvědčený kusy. Basáky do plata asi ne, jak píše Dave, musel by to bejt freeair

01.09.2008, 11:27 |
Kacko No je pravda, ze kufr jako ozvucnice by tem sw dost ubral..
Vynechat je - nevim - rad posloucham elektronickou hudbu, kde jsou ty basy potreba. Mozna se pletu, ale myslim, ze i kvalitni kompa to nedaji tak jako sw. Ale jsem ovlivnen tim, ze jsem dosud mel 300W PA bednu v kufru a kompa Magnat Stratos(dobry, ale bez sw nic moc)..
Jedine udelat z MDF plato, ktere bude zaroven ozvucnici(jestli me chapete). Napadlo me udelat to z lamina a dat tam sw svisle. To by se tam vesly 10", ale vubec netusim jak se pohybuji ceny..
no ono uzavřít plato na sw, tak to tě rozměrově omezí stejně jako bedna v kufru, pokud nechceš extrém, možná bych sehnal nějakej freeair, ono to něco zahraje a musim přiznat že po jedný zkušenosti co jsem to montoval, tak to vcelku překvapilo, někde se mi ještě válí Pioneer s 250wrms 30cm, ale myslim že má přelepenej vrchlík. DLS dělá taky freeair

01.09.2008, 12:43 |
Kacko Jeste jeden dotaz - vzadu jsou repro v urovni sedacky, dal by se nahradit sw tim, ze bych tam dal kvalitnejsi kickbasy?
tedy predek + plato:
[ Link ] a dozadu nejake ty stredobasy?
no kickbass ti zahraje silněji pásmo až nad 60Hz, takže woofer to určitě nenahradí, ten hraje ještě o dost níž
Osobne si myslim ze sikovne udelana ozvucnice zespodu plata by byla OK!Zas toho objemu ten woofer tolik nepotrebuje!Na uzavrenku nejakych 9l....Jinak by podle me byl lepsi na ty woofry monoblok....
xxfavo: myslel jsem to hlavně zpohledu toho, že ty basáky maji montážní hloubku 11cm, za magnetem musí bejt místo kvůli odvětrání cívky, čili 16 cm hlubokej šuplík a to je asi minimum, to už mi přijde praktičtější box v kufru :o)
Escudo: no jo ten muzes kdykoliv videlat...te bedny pod platem se tezko zbavi...

02.09.2008, 20:15 |
DaveX Udělej si nějakou bednu do kufru kterou budeš moct kdykoliv vyndat a myslím že budeš v poho.. nebudeš muset nic řešit a zvuk budeš mít o hodně lepší než s free air SW..pokud kufr potřebuješ denně tak to je jiná :)