Navštíveno 7157x

Takze 3 mesiace kazdodennej prace. K vysledku sa mozte vyjadrit...samozrejme este nie je koniec a chystaju sa este nejake specialitky :-)

V Piestanoch(30.8.08) na EMME 1.miesto v kategorii Experienced unlimited...

01.09.2008, 12:03 |
Yawor instalace velká paráda

01.09.2008, 12:03 |
TROY moc pěkné a ty kilometry těch kabelů také :-)

01.09.2008, 12:05 |
Escudo | Upraveno: 2008-09-01 12:06:40
-gregi- koukám že máš Berylia zapojený aktivně, vcelku by mě hodně zajímalo jak hrajou, protože na crossblocku je to pro běžnej poslech a prožitek fakt nudný, práce luxusní, o tom netřeba mluvit :o)
pěkné,pěkné a hrát to bude asi taky moc pěkně :-)
Zatial som nepocul lepsie repro do auta, krasny detail a farba nastrojov, spytaj sa skor RAKSOP-a, on ich mal aj v active a aj v pasive cez cossblock, ja som mal iba activ....
.. fucking sweet .. super instalace i komponenty
Co dodat, nadherna prace !
Moooc hezky ,videl sem te na carate v PN a fakt pekné
Tak to je nádhera, fakt pěkná práce.
Joo, tak to je poctiva install, moc pekny...

01.09.2008, 14:09 |
cira Klobouk dolu, pecka:-)
viděl jsem na vlastní oč jako rozhodčí a musím uznat, že čistě provedenná a dal si s tím hodně práce. Pěkde udělané a dokončené. Moc se mi to líbilo.
Moc pekne. Jenom se zeptam - jak mas uchycene ty vysky? Pevne primo na sloupek?
Vypadá to dobře, gratulace k prvnímu místu, jestli toto je na SQ experinenced, tak balím kufry...:-)
prohifi- mas pravdu, je to priamo o A-stlpik...ale viac neprezradim ;-)
Je vidět žu tu jsou i lidi, kteří umí vzít práci a pečlovost za ten správný konec! gratuluji ti k výsledku :-) můžeš na to být pyšný :-)
2 -gregi-: skoda, mohl ses trosku rozepsat :-))
Ale chapu, je to pakarna :-) Jeste se zeptam - vysky mas nataceci nebo napevno?

01.09.2008, 16:51 |
-gregi- | Upraveno: 2008-09-01 16:52:18
Daju sa natacat vramci toho Focalovskeho pudra, cize uvolnis srob vo vnutri puzdra, natocis ako potrebujes a dotiahnes, nepotrebujes nejaky klb, je to jednoduche a ucelne.... A diky za pochvaly, cloveka to potesi po takej praci...
Velmi poctiva a k dokonalosti prevedená práca, klobuk dole. A ani zvukovo ma to nesklamalo A3 dava k tim stredobasom prekresleny a uderny bas co mi velmo pacilo, o priestore a detailoch ani nehovorim...

01.09.2008, 17:50 |
mendo pjekne ,sice roboty ako na kostole ale vysledok stoji zato
podle fotek fakt práce na výbornou, je za tím vidět opromná pečlivost a důslednost. Moc líbí

01.09.2008, 19:14 |
ivls to -gregi-
to, co jsem ti říkal v pieštanech - moc pěkné, škoda, že nevyšel nakonec poslech, ale někde se letos ještě snad uvidíme
jinak vitej v klubu berilliovců :o)
jakou přesně máš tu optimu ?
já bych řek že nevídané (nebo aspon ne moc často )
takhle dokončenejch instal je málo - fakt pěkný

01.09.2008, 20:15 |
Mááša jako Midi... moc hezká práce!
to ivls,
ideme s Oskarom 13.9. na zraz do Ciech,takze posluch je mozny, optima to je ta najsilnejsia (Yellow Top S-5.5 12V / 75Ah 975 A 26,5 kg )..Som rad , ze som v tomto klube:-)...Este raz diky za vase komentare...
Velmi pěkná instalace, váhám jestli tlumit podlahu, rozdíl po vytlumení podlahy je hodně znatelný ?
Pri jazde je to dost poznat(najme ked clovek nahodi siroke gumy), ked stojis to je jedno...

01.09.2008, 22:20 |
trlon | Upraveno: 2008-09-01 22:21:21
jo pěkný vyděl jsem slyšel sem na sraze v SK
pěkná práce
jo jo, byl jsem u toho s píďou363 v piešťanech a bylo to super.....pěkně udělaný i docela prakticky... ;-)

01.09.2008, 23:01 |
Kamil precizní prácička

02.09.2008, 08:49 |
Zdenek (A)
Obcas je mi lito, ze sedim na EMMA v kanclu. Tohle se u nas stale jeste zas tak casto nevidi :-o Koukam do vysledku: plnej pocet za instalaci (80b) a samozrejme nejlepsi zvuk (205b).
Zdenek: tam podle provadilen nebylo o čem a člověk tu kvalitku musí nějak ocenit, na experienced dobře zpravovaná dokumentace atd. myslím že jako poradce by Oskar. takže....

02.09.2008, 09:03 |
Zdenek (A)
V Hermanaku se na to musim podivat nazivo! :-)
gratulacia
myslim, ze tu sa na 1. sup podarilo to, k comu sa vacsina z nas dopracovava stylom pokus-omyl....
skoda, ze v Ba nema(l) kto poradit

02.09.2008, 10:14 |
frantobmw | Upraveno: 2008-09-02 10:15:25
Zdenek, nepozeras nahodou moje vysledky v 3ch? Lebo sa mi pripadaju tie body za zvuk nejak malo aj ja som dostal tiez 80 na install a 205 na zvuk preto sa pytam... :)

02.09.2008, 10:30 |
Zdenek (A)
Uz jsem to zavrel a makam pro svyho kapitalistu. Vecer se pokusim vygenerovat vysledky a pak se podivam. Ale obecne receno, nemuzes se divat na body v absolutni rovine. Nekdy muzes za zvuk ziskat 180, nekdy 230..... Je to vzdy pouze relativni bodovani vuci ostatnim autum v ten den souteze.
Zdenek: doplním, že ještě v rámci jedné kategorie. Nejde srovnávat body z různých kategorií.

02.09.2008, 10:51 |
Zdenek (A)
T#2: Presne tak... Diky za doplneni.
Pridam este taku pikosku, repraky neboli rozohrate :-) , basak dosiel zo Svedska v stredu, takze hral 3hodiny dokopy a stredobasy treba este tiez rohohrat, takze v Heřmanův Městec to bude uz konecne hrat tak jak mam, samozrejme moze kazdy prist vypocut a popozerat...

02.09.2008, 11:44 |
Lucass | Upraveno: 2008-09-02 11:51:39
-gregi- =o) Kolik si prosim te spotreboval dynamatu? Budu pristi tejden delat strechu a kufr a mam cca. 3,5m2 tak abych mel orientacne predstavu...
lucass- 9-11 platov (okolo 3,5 m2 ako pises), malo by ti stacit (aj ked si to uz presne nepamatam)..viem len, ze na predne dvere padlo 5 platov Extremu, MDF 8mm, a 17 platov sikadampu + dynaxorb a ANS... :-)..

02.09.2008, 13:04 |
Conan Pěkná práce.
Tak to by mohlo bejt good, je to do 323F BA mensi kufr a asi i strecha. Mas naky fotky jak si delal dvere, jestli to neni tajny =o) Ja jsem skoncil na trech platech Xtremu a pet kilo Braxu
[ Link ] ...

02.09.2008, 20:08 |
koupi pěkný pěkný a ty Focal taky bych je bral.Chtěl jsem se zeptat jakou funkci plní ty 2 radia a jak jsou zapojení.Dík

02.09.2008, 22:23 |
Sodom špičkově odvedená práce.To se pozná detailista:-)
koupi: jedno "radio" je RUX - ovladanie procesora

03.09.2008, 16:59 |
Padre mooc pěkný,chválím
2 -gregi-: jak jsi zaviral dvere, jestli to neni tajne? pises neco o mdf, ale v octavce to nejde udelat moc rovne, protoze do te nejvetsi diry mirne vstupuje tapecak...
Neviem naist fotky, ale daval som ju zo zadu (z vnutra dveri), tam kde zavadzala tapecu...Ale sa mi zda, ze nieco podobne bolo nafotene v auto-hifi a navigacie..posledne alebo predposledne cislo...
jediná škoda že si začal soutěžit až teď. Pokud pojedeš heřmaňák tak bycjh taky rád poslechl :-)
No po tyzdni pocuvania, sa uz chystaju nejake zmeny radia, procaku a zosikov..:-) Nabuducu sezonu by som mal sutazit uz normalne, ak bude EMMA....
teda já nevím, proč všichni tak nadělate s těma focalama, podle mě je to pěkná nuda, poslechněte si někdy ScanSpeaky
Pocul som a...? Focal > Scan speak

06.09.2008, 10:34 |
mendo gregi ako komu...100ludi -100 chuti. pre mna praveze opacne, keby sa kazdemu pacila jedna znacka ostatne by davno zanikli nie??
JJ...ja hovorim o sebe :-) a nesuhlasim s tym, ze Focaly su nudne...
S 3pasmom v actíve určite neni nuda s hocijakou značkou .K tým scan speakom upresním že sa jednalo o Alpine SPX-Z15M
[ Link ] Mne zvukovo vyhovujú.
Mal som tu cest s F1 Statusmi (ScanSpeak) a hlavne na spodkoch sa mi pacili viac ako Be...malo to viac stavy a drajvu...na Be mi trosku vadi ich suchost, na moj vkus su az moc audiofilske
Ako pise Mendez, este dobre ze je na svete zopar vyrobcov audiokomponentov a nevyraba sa len jeden typ reproduktora... Takto sa kazdy moze najst to najlepsie pre seba a pre svoje usi, este dobre ze nie sme rovnaki :D
V tejto kategorii sa uz nehra na to, ci je ten reproduktor kvalitny ale ide o to aby si kazdy nasiel svoj "najlepší zvuk" za dane peniaze. Lebo v neposlednom rade tu hraju rolu aj peniaze. Napr za cenu novych 3way Focal BE som si poskladal komplet svoje audio a teraz som uz aj spokojny... :)
budu nove DA aj nove Thesis, tak uz to v 3P nebude len medzi Be Nr7 a Mille...
Jedina taka vec Mille su velmi slabe reproduktory ako 3P a hlavne na tej vyhybke za dane peniaze a v Taliansku mali aj vela reklamaci na ten stredak..
Ja kazdopadne budem zvedavy na 3p Dynaudia, dufam ze sa mi to podari vypocut...
no mille by som tak rychlo nesypal do kosa :-) neviem na com si ich pocul/nepocul,
ale ja v 407ke cez vyhybku na braxe 1 of 5 z FR 360 origo HU a raz v aktive na 3 vrxkach z pioniera.... a urcite to nebolo velmi slabe...

10.09.2008, 22:16 |
-gregi- | Upraveno: 2008-09-10 22:19:33
Ja som ich pocul iba na 2ks Thesisoch a Alpine, takze nic moc :-) A ked viem ze jeden ten zosik stoji 250k tak si viem za dane prachy predstavit aj lepsie hrajucu zostavu...