Ahoj. Konecne som sa dostal o stupienok alebo viac stupienkov vyssie a prechadzam z oktavie na suv xc90 r.v.2004.
Kedze auto kupujem az v novembri potreboval by som poradit od niekoho kto mal toto auto uz rozobrane ake moznosi vystupu ponuka seriove radio urovne: Audiosystém High Performance (2004). Kedze som neprisiel na moznost ako umiestnit do interieru moje sucsne radio 9855 tak zvazujem alternativu procesor Alpine PXE-H650.
Nakupene mam zosiky PG: 4-kanal XENON 100.4 a monoblok XENON 600.1 + woofer JL audio 10W6V2. Pripadne v oktavke mam k dispozicii este 2-kanal XENON 100.2 ak by som puzil 4-kanal na aktivny predok.
O repro este nieje rozhodnute neviem co sa tam zmesti ale zatial pokukavam po Dynaudio Esotec System 222 v pripade 13cm, respektive Dynaudio Esotec System 242 v pripade 16cm. Zrejme aktivne zapojenie kedze Alpine PXE-H650 podporuje aktivne dvojpasmo + zadne + woofer.
Vsetkym radam som otvoreny.
Dakujem.
Nevim jak u XC90 (tatik ma s DSP) je reseny vedeni signalu, ale treba u Bmw r.04 a vyse (krome X3) je to po optice (ne jako SPDIF digital audio, ale crypto Bmw cosi), ze zdroje jde digital signal do zesiku, je filtrovany po frekvencich (vysky, stredobasy, sub) a po změně na analog do repro...
tak bys potreboval skladac signalu dohromady, treba:
Audio Control LC8 a JL Audio CleanSweep
Audio Control LC8 a Audio Control EQS/ DQS
Rockford Fosgate 360.1 nebo 360.2
Audio Control LC8 a Zapco DC amp
pokud to optiku-skladani nema, nemusis tohle resit