Navštíveno 3401x

chtel bych se zeptat jestli nekdo netusi, zda-li to je pravdive nebo to je nejakej podvod.
[ Link ] zarazi a zaroven me zaujala ta cena a jestli nekdo nevite kolik by bylo asi tak postovne. (na ebay jsem nikdy neobjednaval ani nemam ucet, takze pripadne(!) kamarad)
dik za kazdou radu

03.09.2008, 23:28 |
swep ta cena je nejaka divna, tri stovky za woofer ktery stoji dvacet tisic to je velice podivne
co se ti na tom nezdá? Normální aukce/dražba basáku...si počkej na konec, kam se to vyšplhá...poštovný malý nebude viz www.usps.com
akorát se s ním musíš domluvit, jestli by ti to poslal, protože má uvedeno akorát usa...
me prave zarazila ta cena, pac jinak sem ho videl kolem 500dolaru.
kdyť je do konce aukce přes 2 dny :-))
tak tak. je to aukcia. tam sa cena vysplha niekolko stoviek za 10 sekund :D. tento doticny neposiela do eu nic takze neviem ci sa s nim dohodnes rozhodne napisat sa mu da. ale ked maju zaujem to poslat vecsinou maju napisane ze posielaju do celeho sveta a ty zistis len cenu. postovne do cz alebo tak pocitaj ked to pojde kurierom cca 150 usd a nezabudni na dph a clo ktore pravdepodobne bude ;)
jj to je normal, pak se t o rychle vysplha :)kazdopadne i tak to vetsinou vyjde levneji nez zde...
Umite cist chlapi?:o) tady vubec nedrazis W7 ale drazis "informace o zdroji, kde se da koupit novy 12" jl w7 sub for $80":D lol:o)

04.09.2008, 12:04 |
Martyn | Upraveno: 2008-09-04 12:06:39
refresh srry

04.09.2008, 14:26 |
clown Martyn :o))) no ale tu informaci ti do EU poslou :o))
no lol. tomu sem tam teda nejak spatne porozumel. ach ja nemcinar :( dik kuci

05.09.2008, 10:09 |
clown Bladzej ..
nic si z toho nedelej, verim tomu, ze tomu naleti i spousta US obcanu
:-DD tak tohle jsem ještě neviděl a abych se přiznal, ani jsem si té věty nevšiml:-)
Tak to jsou vyčůránci :-) taky jsem si toho vůbec nevšimnul...