Navštíveno 2944x

Čau všem,
Potřeboval bych poradit,vím že už tu podobné rady jsou ale radši bych se zeptal přesně na to co potřebuji:)Takže,mám dva zesilovače Crunch,jeden Pzi 100.2 a Pzi 125.4 ,ten ctyrkanal napaji repra vepredu a ovaly vzadu a ten dvoukanal bude pohanet woofer hifonics TX 8Bpi. Můj dotaz je jakou kabeláž,distribucční blok,případně jestli bude potřeba kapacitor? A jak to všechno dobře zapojit? Sem začátečník a i když je tu podobných dotazů spoustu,chtěl bych vědět co by se hodilo přesně na mé komponenty,Díky moc všem za ochotu a za rady. Mějte se
Michal
Možná bych raději sehnal pro hifo silnější zesík.
party_boy: Myslíš že nebude stačit? Já sem chtěl právě tenhle pže jako jedinej je stejnej a akorát se mi vejde zezadu na sedačku. Nechci si zacpat kufr kterej je už takhle dost malej a tenhle zesík sem myslel že bude dostačující. Nepoženu ho do nějakejch maxim,občas to trochu osolit ale jinak to bude hrát normál. Časem dám třebas silnější:)
Tak já se zastávam toho, že by zesík měl bejt silnější než repro, aby se v případě většího volume nedostal za svou hranici a potom nešel do wooferu zkreslenej signál a stím spojená horší kontrola membrány zesilovačem, což neni dobrý ani pro jedno. Hrát to bude, ale doporučoval bych určitě časem silnější.

04.09.2008, 16:52 |
party_boy | Upraveno: 2008-09-04 16:53:50
Ale abych jenom neremcal, tvoje sestava neni zas takovej brutus takže se budu opakovat a napíšu toto. 35mm2 (+) ať máš rezervu na něco jiného, z distribučního bloku napájet zesíky 20mm2 a kostřit taky 20mm2.
Jestli jsem něco napsal špatně, tak ať mě někdo opraví.
a baterku kostrit jak silnym kabelem?