Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Chrceni, bzuceni..proc?

o Navštíveno 4219x o
o 04.09.2008, 17:57 | Nixxman
Zdravim,
nejsem zadny autotuner, ale audiolaik - mam v aute obycejne (asi puvodni) repraky. Vcera vecer z nicehonic zacel pravy zadni reprak (v deklu nad kufrem) podivne bzucet nebo chrastit.. Nepouzivam zadny ekvalizer nebo neco nestandardniho. Mam pocit ze to zkresleni reaguje hlavne na basy. Reproduktory jsou vzadu 160w sony 3pasmove.
Muze takhle sam od sebe odejit reprak? Nepoustel jsem je nikdy nahlas, ze bych je nejak 'strhl' jestli je to mozne :)
Pro predstavu jsem nahral pulminutky ruznych zvuku vychazejicich z toho repraku, ke stazeni tady:
[ Link ]

Asi s tim nic nepujde, nez vymenit reproduktor..nebo se pletu?
Diky za odpoved

o 04.09.2008, 18:04 | party_boy
To vypadá na utrženej závěs.
o 04.09.2008, 18:56 | Smrada (M)
Zjisti jestli pri mackani na membranu stredobasu neco nedrhne. Pokud ano, muze to byt bud pridrena civka nebo bordel, ktery napadal mezi drzak stredaku a vysky a membranu basaku.
o 04.09.2008, 20:05 | Nixxman
Smrada:
Zkusim reprak znova vyndat a nejak otevrit. Protoze mas mozna pravdu s tim bordelem - uprostred na tom repraku jsem videl nejaky drobky (auto mam 2 tydny)..tak jestli se dostaly nekam mezi a muzou zpusobovat to bzuceni, tak by mohla byt zavada vyresena.
Dik moc za radu! :)
o 05.09.2008, 10:10 | Nixxman
tak jsem dnes rano ten reprak otevrel - teda ten je zaprasenej..ale k veci:
mezi tou velkou membranou a vnitrnima malejma jsem nasel lezet takovou "podlozku s perkem". Mrknete prosim na prilozene foto, je to soucast reproduktoru? Protoze ty repraky originalni byt nemuzou, kazdej sroub na upevneni repraku je jinej..delal to nejakej patlal. Kazdopadne bzuceni trosku opadlo, ale porad je to neposlouchatelny.
Takze opet dotaz: ma to uz ten reprak za sebou? Pokud ano, kdyz budu shanet nejake nove, jak moc musi vykon odpovidat (watt) tem starym, abych neco nespalil?
Diky
FOTKY:
[ Link ]
o 05.09.2008, 11:55 | Smrada (M)
Ty srouby sou mazec.
Pri pohledu na ty repraky bych to videl tak, ze bych radeji kouknul po necem jinym a mas klid. Jinak jak je na fotce ta sipka tak tam dole bejva prave nejvic bordelu
o 05.09.2008, 15:44 | P3RF3KT
jak pise smrada ty repraky maj dost za sebou vyhodil bych je a kouknul po necem jinym rekni tady klukum neco ti nabidnou ovaly nejsou moc drahe
o 05.09.2008, 19:17 | Kicker18
tyyyyyyyyy brdooo tyhle jsem koupil smim starym autem a bouchali pekne ale mel jsem u nich ten samej problem ze zacali chrcet,nejakej bordel tam byl docela to pomohlo ale dal jsem tam pak nejaky kousky molitanu mezi stradobasovou membranu a ten drzak na stredak a vejsku a prestalo to i nahlas to uz nic nedelalo,nerikam abys to delal jako ja ale me to prestalo,ale to byli hold zacatky :o)))ale podle stavu bych je fakt uz vyhodil!
o 05.09.2008, 19:39 | Nixxman | Upraveno: 2008-09-05 19:41:41
Tak diky za nazory, asi pujdu do tech novych, ale zkusim figl s tim vypodlozenim :)
A to perko s podlozkou byla tedy soucast repraku?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3161 sekund.