Navštíveno 3031x

06.09.2008, 13:19 |
Komba Zdarec,chci se jenom otázat,zda někdo neprodává komponentní repro průměru 13 cm nějaký lepší značky.....výkon kolem 80W rms.Beru i použitý a tak kolem 1500 kaček....zatim čus

06.09.2008, 15:32 |
Komba mě by spíše vyhovovali ty první cenově jak parametrama ;)Akorát mi nic neřiká značka Kicx,ale když si mi je doporučil tak to asi blbí nebude....ještě počkam chvilku co ostatní
jj kicx je dobra znacka!!mam osobne taky!!!Muzu jen doporucit!

06.09.2008, 16:41 |
Komba Tak tedy neni co řešit,
[ Link ] jakpak se na tom domluvíme?
Volil bych sice trošku dražší ale vyplatí se to zvukově. O řadu výše icq.
taktak, hodne bych se te snazil premluvit na radu ICQ 5.2, ktere jsou o moc lepsi, ale pokud mas dany cenovy strop, ber STC
oboje mame skladem - staci je bez registrace kliknout na eshopu, v pondeli posilame, v utery muzes ducat :-)
a postovne mame do 1500 Kc za 99 Kc, pak uz zdarma, takze on uz pak neni takovy cenovy rozdil kdyz vezmes ty ICQ 5.2 (setris za postovne, ktere je zdarma) ;-)
Máme ve výprodeji Crunch GRP 5.2C, za ty peníze nemají opravdu chybu.. Zkus mrknout
[ Link ]

06.09.2008, 20:51 |
Komba tak díky za doporučení a zítra to rozseknu....možná se ukecam na ty icq
2 Komba: kdybys to chtel probrat, tak kdyztak cvakni na icq - zkusenosti s tim mame dost, ale v teto cene vazne nevim o lepsich nez tech ICQ, jen se nech ukecat, nebudes litovat :-)
Přesně jako Libor ;o) Neslyšel jsem ale co jsem četl tak paráda?

07.09.2008, 20:16 |
Komba Otázka směřovaná na prohifi.cz : jaký máte doručovací časy zboží? já nejsem právě od půl osmý do pěti doma
my predame zbozi Ceske poste nebo PPL a tim pro nas dorucovani konci - vse ostatni uz je na nich
u nas v Lounech nekde posta jezdi rano, jinde odpoledne - maji zkratka svoje trasy a stejne tak PPL. My sami samozrejme zbozi nerozvazime, takze cas doruceni nelze odhadnout - jedine zavolat na mistni pobocku posty nebo PPL a tam se ptat

07.09.2008, 21:55 |
Komba No tak nevadí,oni m ikdyžtak zase zavolaj.jinak už jsem si u vás objednal a tak v uterý bych na tom mohl dělat co? :)....jinak dík za super jednání,to na audioves na mě pěkně serou
Třeba na audio ves toho mají moc :-) Ale co copak se stalo že máš ten pocit? Díky
2 Komba: jj, presne tak - v utery uz muzes ducat :-) Poznamce pri objednani zbozi bude rovnez vyhoveno :-)

08.09.2008, 07:20 |
Komba Collin: něco jim tam stejně chybí a je toho dost:D,jinak problém je s doručováním balíku.První zásilka trvala měsíc a druhá(právě ty kompa) mi posílali taky měsíc a pak mi napíšou že to stornovali.A mi neřikej že by na skladě neměli repráky....
Nevím do teho nevidím... Vše je možné ne!?