Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > odrušovaš HQ

o Navštíveno 3252x o
o 07.09.2008, 08:50 | texmur0
prosím poraďte kde koupit co nejkvalitnější odrušovač do signálové cesty. Bohužel už jsem vyčerpal všechny možnosti kostření a alternátor malinko ruší i když vedu kabely mimo auto

o 08.09.2008, 00:07 | diesel...
zadnej hq odrusovac podle me nenajdes. Jestli vedes kabely i mimo auto a porad piskas, tak hledej chybu v zesaku nebo v radiu, popripade vymen jeste sig. kabel. Jeste muzes zkusit, pokud jsi neudelal, sjednotit kostru do jednoho bodu jak od zesiku tak od radia.
o 08.09.2008, 08:44 | Martyn
Mam odrusovac signalu od Pac Audio, necham za dve krabicky Luckies light:) pokud jsi z praglu ci okoli tedy..
o 09.09.2008, 07:20 | texmur0
no já spíš sháním nějaký kvalitnější. např Dietz. Aby měl slušné cinche a né nějaký pochybný kablík s plastovým cinchem.
o 09.09.2008, 09:54 | Martyn
Whatever, myslim ze Pac Audio nebude zadna total jebka ale jak myslis, ja ho ani nepotreboval nakonec..
o 09.09.2008, 11:46 | texmur0
hodíš mi fotku nebo link abych na něj kouknul? já ho neznám. Děkuji
o 09.09.2008, 13:54 | texmur0
nemáte někdo zkušenosti s tímto: DIETZ 622
[ Link ]

foto k příspěvku  od texmur0

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.316 sekund.