Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > rušení dálkou

o Navštíveno 3142x o
o 07.09.2008, 12:01 | grebec
zdravíčko měl bych takový dotaz.mám zesilovač mac audio fearless 4000.vím že od macaudia nemůžu čekat žádné zázraky za ty peníze.mám problém s dálkou. když jí připojím reprák začne syčet jde to slyšet když ztlumím rádio.u subwooferu mi to ani tak nevadilo ale když sem ho chtěl použít jako ragulaci pro zadní repra to už bylo horší.předtím sem měl ještě z 2200 a ta to dělala taky tak to asi nebude náhoda řešily ste to někdo.jak?myslím že navině by mohla byt ta dioda a ruší to její napájení zkoušel jsem i druhý kabel k dálce a furt to dělalo tak dálka skončila v šuplíku a hotovo.ale sere mě to

o 07.09.2008, 12:03 | grebec
po odpojení nesyčí nic
o 07.09.2008, 12:10 | grebec
ještě bych dodal že to dělalo i v druhým autě takže chybu v napájení bych vyloučil
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3087 sekund.