Navštíveno 4493x

Dělal jste někdo doorboardy do O1??? Mám reproduktory, které budu horko těžko dostávat do dveří tak jsem přemýšlel nad doorboardy a natočení na řidiče... pokud máte někdo foto pro inspiraci sem s ním. Díky moc
kdysi par let zpatky se to delalo v SH motor, fotky uz asi nikde nemam ale urcite si je nekdo pamatuje
mal som fotky, neviem ich uz najst:( ale ked budem mat cas tak odfotim, aj ked to je este trosku starsie, tusim v 14tich som to robil, hlavne si davaj pozor u spolujazdca ked chces ulne otvorit priehradku
tak jsem to nasel :-)
rok 2003

tak ty jsou celkem mazec :-) já spíš jen pro jeden repro .-) má do toho přijít Kicx pro 6020... použít jako ozvučnici celé vnitřní dveře? Nebo lamino uzavřít a použít jako ozvučnici jen laminát?
Já dělal také pro 3 repra, ale podobně by šlo udělat i pro 1 reproduktor

Ta "mřížka" měla být původně zapuštěná, ale nepočítal jsem s tím, že mi pak zákazník přiveze místo ohlášených 16tek repra o průměru 18 cm :-(
Harry, to je uzavřené nebo na objem dveří?
Na objem. Ty kyckbasy by v tom asi nezahráli, je to dost malé.

10.09.2008, 21:21 |
ivls čím víc repro, tím víc adidas :o)))
Harry: Ty jsi taky překopal původní kapsu asi co?? Zkusím mít stejnou otázku jako na DaveX v jiném threadu a protože jsem zdechlý tak jí jen zkopíruju :-)) takže:
"jj to bych chápal, spíš mi jde o to, že když je ta kapsa s reprem chycená zpátky k tapecu jen původníma šroubkama tak jestli se "nevyvyklá" nebo jestli nedrančí s celým tapecem, který taky ke dveřím není nijak pevně přichycený. Nevím jak u felicie, ale u Octavky to drží na cca. 8 malých šroubkách po obvodu kapsy... tak mám strach, že když tam vrazím Kicxy, který má každý 2kg tak jestli ta kapsa na těch šroubkách vydrží na tapecu... ptám se nešikovně, ale snad pochopíš o co mi jde :-)"
TomasW - kapsa je celá nová. Přichycená je jen k tapecáku ale né původníma šroubama - je jich tam trochu více. Tapec ztužený laminátem a tlumícím matrošem
[ Link ] Kapsy jsou dost tuhé, je to laminát + MDF a po obvodu jsou ve vnitř vyplněné polyesterovou pěnou.

harry: Díky moc... Pomohlo