Navštíveno 3912x

Zdravim...
Jsem total laik:)Chtěl jsem se zeptat na Vaše názory...
Chci si dát do auta subwoofer a mám v merku hertz es 300 viz
[ Link ] , protože od hertz mam komplet ozvučení v autě
a nebo kámoš mi nabídl tento reproduktor,který má sám v autě a hraje hodně dobře tvm ARA-390-00/4 viz
[ Link ] Nevím si rady, pže tvmko neni určený do auta...tak se toho bojim...Dyžtak díky za názory
jdi do ESka , kdyztrak tez umim
[ Link ] , s tim chybu neudelas a navic je to jistota nez experimentovat s TVMkem , ktere bych osobne do auta nedaval ... cim budes krmit?
Hertz, slyšel jsem dva kousky v autě a a moc dobré...
Díky za rychlou odpověď:) Jsem taky na spíše na straně eska, ale ještě jsem ho nikde neslyšel....a dneska mi právě ten známý pučil to twmko na ozkoušení a předvedl mi jeho tvmko ve 106 a fakt sem čuměl...to asi esko nedokáže. Koupil jsem nákou čínu, asi budete kroutit hlavou ale twmko pěkně vybudilo...viz
[ Link ]
Hertz musím jen chválit, měl jsem HS 300. Ten měl 350/700 a citlivost 94db. Ačkoliv jsem ho honil zesíkem, kterej měl sotva 200 RMS, tak dokázal pěkně zahrát.
ty jo tak asi fakt pudu radči do hertz....když to tu čtu:)Tak díky moc.
Já vůbec nechápu jak někoho může napadanout cpát reproduktor do PA systému do auta. Jasně, že vem Hertz, ale ten zesík bych raději koupil jinej.
Tak ok,asi rozhodnuto-hertz es 300:)...uvidim jak to bude hrát,pak se uvidí jestli zesik vyměnim.Nebudu dělat ukvapené závěry,když ještě neni doma.
Já ho chápu,tak když se mu dva válej zbytečně,tak proč ho nedát do auta, když nejsou many:)Ale řikám sem laik,takže mě brát s rezervou...:)
Vesnican: mylsím že v tom zatím moc nemáš jasno co a jak kam má jít :-) TVM do PA bedny, pro PA ozvučení a Hertz a spousta jiných do auta, pokud chceš poradit lépe, stačí zavolat viz. profil. skladem máme X kusů sw, určitě nějaký vybereme, co ti sedne na míru
trošku v tom plavu,to je pravda:D
Ale už jsem rozhodnutý...bude to es300. Pokud máte, klidně nabídněte Vaši cenu;)
vesnican: mam clio coz je skoro stejny jak 106. jestli si plne rozhodnuty ze budes davat esko tak jo ale urcite je vice alternativ..
Midnite : A tedy například jaké alternativy?Do ceny 3300kč....pro zajímavost:)

09.09.2008, 15:55 |
jurda ja mam ve 106 ES 250 hnany magnatem scorpion a sem stim velmi spokojeny

jurda: Hmmm,to vypadá hezky:)Takhle bych si to nějak představoval,abych tam i něco mohl šoupnout do kufru:)Takže řikáš spokojenost veliká?
vesnican: nevim ale rozumy bys delat nemel...
[ Link ]
Midnite: Zajímavé...ale bednu si chci vyrobit sám, trošku zabít čas a je to pro mě i zábava...takže jen sam.woofer:)
jo taaaaaaaaaaaaaaaaak.. tak to je jina..
ja myslim ze Hertz je velmi dobra volba za tuto cenu a pokud nechces bednu je ten subik od Hifa i zvlast
[ Link ] nebo jeste velmi dobra volba je
[ Link ]
vesnican: :D ne ale fakt ten box hraje dost dobre. ale vyber neco co bude vyhovovat tobe
Frenkie: Dík taky za tip,ale asi jsem už 100% rozhodlej pro hertz...on už vzhledově je takovej pěknej a decentní:D
Všici: Děkuji Vám všem za Vaše příspěvky, pomohli jste mi se rozhodnout a jsem Vám za to vděčný....opravdu děkuji. Hertz ES jasná volba....zítra se jdu mrnkout na něj do Lbc Hificaru, snad se mi tam nebude líbit opět něco jinýho:D

10.09.2008, 20:00 |
jurda tak ja sem nadmiru spokojeny udelal sem si to tak abych tam i neco dal a kufr ma trochu kulturu a hraje to suprove nato ze je to 10ti palec a jde do neho tak do 200 w hertz muzu jen doporucit

10.09.2008, 22:54 |
Crashpc | Upraveno: 2008-09-10 22:55:23
party_boy: asi proto že je to taky reprák, a jediná jeho nevýhoda je asi to, že nesnese když do něj kopneš nebo na něj měsíc pálí zpříma sluníčko. je to ale reprák. ke hraní. takže si o PA ty kecičky nech. ukaž jakej parametr je konkrétně příčinou toho, že PA do auta nejde.
tazatel + ostatní: tady rozhodně hertz. V autě udělá lepší práci, a TVM PA je docela předražený na to co umí.