Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Kudy do kabiny Peugeot 306Break

o Navštíveno 3167x o
o 09.09.2008, 18:41 | TomasW
Nevíte někdo kudy od baterie do kabiny u Peugeot 306Break??? Je to potvora auto... samý plech :-) Nejlépe foto... díky

o 09.09.2008, 19:45 | Kamil
přímo za baterkou je průchodka - v pohodě tam projde i 35ka kabel. Foto tu bohužel nemám.
o 09.09.2008, 20:16 | Creams
Tak tu průchodku bych rád viděl :) žádna tam není ! Hodně osobně jsem musel vrtat díru ... největší blbost je ale vrtat tu díru na straně řidiče absolutně to tam neprotahneš. Dám ti radu sice bude potřeba cca o 1kabelu více...

Odstraň torpedo a na levé straně spolujezdce je tenoučky plech v kterém vyvrtáš díru vyjde ti to přímo za vnitřním kastlikem u palubové desky takže pohoda stáhneš dolu a máš to vyřešené ! a je to jednoduché a nic ti tam nevadí. Každý to děla nějak jinak osobně jsem to řešil asi měsíc a nakonec jsem to udělal takto.
o 09.09.2008, 20:32 | cira
Přesně jak psal Creams u řidiče to nejde, jelikož kabeláž do vozu vede výztuhou u blatníku a tam se nijak nedostaneš. Kámošovi jsem to taky vyvrtal u spolujezdce.
o 09.09.2008, 20:53 | TomasW
A do haj*lu... mám jen 5 metrů kabelu :-(
o 09.09.2008, 23:05 | J0hny
u ridice to jde krasne Creamsi, delal sem to podle fotky z Pug fora a mam tudma natahlou 50tku kabel a lip to snad ani nemohlo jit, jen co najdu foto tak dam odkaz
o 09.09.2008, 23:07 | J0hny | Upraveno: 2008-09-09 23:08:41
mista je tam habadej, z druhy strany tam krasne strcis ruku kdyz odsroubujes pojiskovej panel, pro ciru - kabelaz do vozu vede timto konektorem ;)

foto k příspěvku  od J0hny

o 10.09.2008, 08:10 | Creams
Jo to vím, ale 35tku kabel osobně bych tudy netáhl ! A jinak za tou zalitou průchodkou z druhé strany mám milion kabelu a nevrtl bych do toho místa ani náhodou ... možna jsi měl lepší přístup. Jinak 5M kabelu mi stačilo, ale je to na hranu kufru tj blok a pak pokračovat
o 11.09.2008, 01:04 | J0hny
ja tam teda kabely nemel no je tam tak 5cm odstup a krasne se tam hmata rukou, ale videt tam nejni
o 11.09.2008, 01:06 | J0hny
jinak je pruchodka videt vpravo nad posilovacem brzd videt, je volna staci do ni jen riznout dirku, kamos tudma tahnul 10tku kablik ale mista je tam trocha vic, vylezes za pojistkama
o 13.09.2008, 16:33 | TomasW
Ještě jedne rychlý dotaz... jak, kde jste se napojili na původní kabliky od radia k repreakum, nebo jste "nějak" prošli přes konektor, který je v předních dveřích?? Chci měnit původní repra a teď jsem došel k tomu, že ve dveřích není průchodka, ale nějaký pitomý konektor...
o 13.09.2008, 19:08 | J0hny
jn peugeot :D ja to mam docasne prasacky vyreseny ze mam protahlej kabel skrz aretaci dveri, fpoho je tam volne 2,5ka, uz ho tam mam asi 3 - 4 mesice a zatim se neprestrihl :D ale budu to resit asi tak ze kabel protahnu tou dverni pruchodkou a pak do dveri hned pod ten konektor vrtnu dirku no
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3284 sekund.