Navštíveno 3938x

Tak jsem taky snad o kousek poskočil a vyměnil komponenty. Zadek ruším a dopředu přijdou KICX PRO 6020 v aktivu na Harman/Kardon CA470. Zezadu podporované MBQuart RHG304S. Dnes se mi konečně sešli všechny komponenty, takže jdu pomalu na to a časem budou přibívat fotky ze snad úspěšné instalace :-) Tak držte palce... Pohledově je to krásné tak to snad tak bude i hrát :-)

moc hezky,tesim se na fota z instal...
komponenty pekne... tak to nepokaz :=)

10.09.2008, 18:48 |
TROY hehe nad těma zesíkama HK jsem taky přemejšlel - páč design luxusní i reference to nemělo marný,ale nakonec jsem skončil u komplet VRX :-)
Hmm, to jsou kousky. To na té krabici je woofer? :-))

10.09.2008, 20:03 |
Mááša pěkný pěkný.. o HK jsem taky něco slyšel, design luxusní :) ...
Tuner: to na krabici je středobas :D
Mááša: Koukám, že ani dvojitý úsměv nestačil. :-) byl to JOKE

10.09.2008, 20:35 |
Mááša hups... neviděl jsem.. :)
moc pěkný, ale TUS jak sviňa?
tak kompa vs. zesík to tipuju na spíš SQ. . . . tudíž ten SW tam vůbec nesedí, je to takovej tlakař až mu z toho chrastí to plexi a lítaj hlavičky vrutů . .. . tudíž pokud fakt SQ tak ho stáhni jak jen možno :)
NP: Nejdřív zapojíme, vyzkoušíme, naladíme... a potom kdyžtak vyměníme woofer... chci to s ním ale zkusit, protože jsem s ním max. spokojený.
zosik mam a velmi sa mi jeho podanie, aj cistota zvuku

11.09.2008, 08:46 |
clown TROY .. :o)
ja koukal na ty HK taky, v DE monoblok se neprodal za 200E funglovej, nechapu :o) Design jsem uz nekde videl .. asi daaavno u Helixe :o))
kompa vypadaj dobre, az na ten popis na krabici :o) takovej moc asijskej :o)
clown asia to je a neni, podle toho jak kdo bere Rusko :))

11.09.2008, 19:19 |
clown asie zacina za brnem ... za bratislavou jsou uz lidozrouti :o))

12.09.2008, 08:26 |
B-boy Seš i dobrej fotograf. Už kvalita fotek je fajn. Na H/K hraju doma a luxus. Chválim aktiv.