Navštíveno 3861x

mam docela dilema...rozhoduju se o nakupu zesik+subik
vaham mezi:
[ Link ] anebo:
[ Link ] poradite?? bo prispejete dalsiho adepta do kokurzu? :)
ja osobne bych byl pro JBL, ale zase bullaudio levnejsi..tak nevim no... dik moc za rady ;)

11.09.2008, 00:31 |
DaveX JBL bude o něco lepší ale na to Bulaudio jsem taky slyšel celkem chválu.. Ale já osobně bych vzal zes který by byl o něco silnější nebo na stejné úrovni :) Ale asi to bude hrát dobře takto když se to prodává jako set :)
Pokud chces koupit komplet set,tak z tehle dvou bych sel osobne do JBL.Bull sem sice nemel moznost slyset (takze to muze byt dost subjektivni) ale s JBL mam moc dobrou zkusenost.
Mam pocit ze nekde v poslednich cislech Car&Hifi jsem na ten box videl recenzi,zkus pohledat;)
Jinak co treba nakoupit zes a SW zvlast ?
s tveho vyberu bych asi vybral JBL set , ikdyz Bull je take velmi kvalitni .... kdyztak abych ti zamotal hlavu zkus skouknout jeste tyto setiky :) Alpine
[ Link ] Crunch+Aviator
[ Link ] Hertz
[ Link ] Macrom
[ Link ]

11.09.2008, 07:29 |
CarMedia.cz | Upraveno: 2008-09-11 07:31:20
Podle mého názoru toto mono je na tento woofer příliš slabý. Zkus mrknout na tuto kombinaci:
Akční set JBL GT5-1204BR s napájecí sadou Dietz za 2990,-Kč
[ Link ] A k tomu v zaváděcí akci dvoukanál MB Quart DSC 280
[ Link ] V konečném důsledku budeš pod 6t, a budeš to mít včetně instalačního materiálu, navíc woofer bude kloudně vybuzen!! Všechno máme skladem, takže bychom mohli ještě dnes odeslat a zítra by jsi mohl už ducat.. :-)
Kdyby jsi to chtěl lépe probrat, případně prodiskutovat nějaké varianty, tak se ozvi na ICQ 306011919, nebo na mail jkarlovsky@revilohifi.cz

11.09.2008, 07:51 |
cr4sh3r | Upraveno: 2008-09-11 07:53:29
Benzyl: Hlavně že jsi mi říkal do 4tisíc :-D
Jinak jako revilo :-)
cr4sh3r: no rikal...ale vis jak..stejne drive nebo pozdeji bych chtel neco silnejsi, tak lepsi ted zainvestovat :)
...jinak dik za tipy kluci ;-) ale asik to vyhrala sestava od revilo ;) co si oni myslite??
Benzyl: Tak to bullaudio sem už montoval a slyšel, u dvou lidí, jak v origo boxu, tak v 45 l bassreflexový ozvučnici a za ty prachy je to skvělý.
Majk-fox: Já už mu ukazoval jak to bullaudio hraje, bylo v origo boxu, za ty prachy jasná volba... Jenže on pořád hledá nějaký ten větší výkon, který stejnak nepozná, nebo pozná, ale na úkor kvality basu...
no Bull Audio je dobrý woofer, ale v porovnání s JBL na tom je hůř.. JBL je teď cenově hodně dostupné, při této příležitosti bych rozhodně šel do GT5-1204..
Tak, basak uz je rozhodnut...vyhral to:
[ Link ] jen uz vaham mezi temito zesilovaci:
MB-quart
[ Link ] CarPower
[ Link ] Nejakej tip? :)

12.09.2008, 14:34 |
DaveX J8 osobně bych bral ten MB-quart, ten carpower má myslím si naměřeno nějakých 1x333 RMS pokud se nepletu, kdyis jsem o něm taky uvažoval..
Přesně tak, skutečných je 1x333 RMS, sám jsem tomu nevěřil, tak jsem si to nechal změřit a ejhle :-)
CarPower papirove 500W rms...namereno 333w Rms
Mb-quart papirove 320w rms...namereno 347w Rms
...overeno potvrzeno :D
Takze jasna volba..dik kluci ;)
Nooo, já bych HPB tolik nezatracoval. Jak kvalitou zpracování, tak projevem přesahuje danou cenovou kategorii. Svého času sem ho využíval a za ty prachy sloužil skvěle.