Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > objem ozvučnice SONY Xplod XS-L151P5

o Navštíveno 3399x o
o 12.09.2008, 17:47 | Lorry3
Prosím nevíte někdo jaký objem má mít bassreflexová ozvučnice na tento basák? Jedná se o SONY Xplod XS-L151P5. Děkuji

foto k příspěvku  od Lorry3

o 12.09.2008, 18:04 | Kicker18
nevim ale rek bych ze jsou do uzavrenky ne?,nebo jenom ta novejsi serie je do uzavrenky?nevim mozna se pletu..
o 13.09.2008, 03:17 | Lorry3
Kicker18: já vubec nevim? je to kámoše a chci mu na to vyrobit ozvučnici. Snad někdo bude vědět?
o 13.09.2008, 10:57 | Kicker18
jj tak ja bejt jim tak to prodam a koupim neco trosku hudebne na urovni! :o)
o 13.09.2008, 11:06 | party_boy
Kickere, ale to jsi moc neporadil, navíc nevíš na co ten basák chce, jestli mu nejde o SQ, tak x-plod když je dobře nakrmen umí docela dobře zatlačit.

Nevim jestli to pomůže, ale našel jsem k tomu basáku návod. Samo, že je to ten návod, kde jsou shrnutý všechny basáky toho modelovýho roku, takže je v tom trochu maglajs, ale dá se to vyčíst.
[ Link ]
o 13.09.2008, 19:31 | Lorry3
party_boy: chlape díky moc, už jsem to taky našel. bassreflex má 70 litrů. Vlastně jsem majiteli basáku taky radil aby ho prodal, že bych mu sehnal něco lepšího. Odpověď zněla" líbí se mi jak to hraje" a o to vlastně hlavně jde...
o 14.09.2008, 08:38 | vinzek fa
party_boy nevim no ja toho olital celkem dost a za 5let sem po celej cr potkal akurad dva borce kterejm xplod tlacil jeden mel nejaky coupe BMV ten ho mel v uzavrence pri pokecu rek ze jinak xplody nehrajou ze to zjistoval po kde jakejch certech a ten druhej je Mr Loony kterej ho mel v uzavrenym hajzlu a taky to delalo bordel jinak kdo mel tohle nekde jinde v aute tak to jen litalo sem a tam a uplne bez bassu

Lorry3 typnu kolem 70l uzavrena bedna
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3265 sekund.