Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jak se dostat k montážím autohifi?

o Navštíveno 3205x o
o 12.09.2008, 22:21 | party_boy
Jsem stále student, ale rád bych věděl jak se k tomu dostat? Určitě víte co myslim. Prostě jsou obchody s autohifi, kde nabízej možnost namontování do auta. Co musí člověk znát? Vzdělání/vyučení/nějaká praxe? Nejsem v tomhle oboru nějakej machr, hodně lidem tu nešahám ani po kolena. Prostě se o mně dá říct, že jsem pepíček běžný uživatel, co dělal pár aut svejm kamrádům. Já si myslim, že by mě ta práce bavila. Přemejšlim co tak dělat, potom mě napadá už jen popelář, tim chci bejt od mala :-)

o 12.09.2008, 22:57 | TROY
praxe praxe praxe a hlavně mit naposloucháno ;)
o 12.09.2008, 23:34 | Olda
Jako TROY :)
o 13.09.2008, 09:38 | party_boy | Upraveno: 2008-09-13 09:38:40
Takže popelář :-D
o 13.09.2008, 09:56 | AUTOHIFICENTRUM Liberec | Upraveno: 2008-09-13 10:00:58
no..ono vzdělání v tomhle oboru není tak důležité.Důležité jsou zkušenosti nebo když ty chybí,tak aspon snaha je ziskat..a také trpělivost a zručnost.Pak by jsi měl rozumět autoelektrice,to je určitě velká výhoda,protože autohifi se neinstaluje jen do starších aut,ale i do nových a tam jsou el.obvody už o něčem úplně jiném.
Já třeba časem někoho na práci budu potřebovat,protože sám už vše nestíhám na 100%...ale určitě budu potřebovat někoho,kdo se vyzná v autoalarmech,can-busech apod...a pravděpodobně nejlépe z okolí Liberce. (I když...cca na jaře budu moct nabídnout velmi slušné ubytování přímo v budově Autohificentra :)
o 13.09.2008, 10:04 | party_boy
Tak to mi je jasný, že starý fáčko a nová sedmička bude asi něco jinýho.
o 13.09.2008, 10:07 | party_boy
A jak to probíhá to přijímací řízení, když teda chci se k někomu dostat? To jako mě postavěj před auto a řeknou dělej?
o 14.09.2008, 11:44 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
tusim, ze treba Radim Janecek pri prijimani nechal nekoho zapojit autoalarm

nepises co studujes, ale autohifi je hodne o zkusenostech
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3434 sekund.