Navštíveno 3685x

14.09.2008, 10:43 |
Bambi jsem ženská, blondýna a nerozumim tomu... když si chci do kufru prdnout bedny od věže (zapojit je snad zvládnu), nepokurví mi to nějak auto?
a na co ich chces zapojit?

14.09.2008, 10:51 |
Bambi na dráty co tam čuměj:))) - oni už tam repráky byly, ale bejvalej mi vyoperoval z auta všechno co šlo, takže teď mi to nehraje a já chci, aby to hrálo:D

14.09.2008, 10:58 |
B-boy V poho nic nepokurvíš :-)
Akorát budou hrát (pokud mají impedanci 8 ohmů) trochu slaběji. Není to ideální řešení, ale hrát to bude. Jo, ale jestli ti vybral z auta i rádio, tak to hrát nebude :-))

14.09.2008, 11:13 |
Bambi :)))
autorádio mi taky čmajznul, ale já už tam mám jiný (a časem koupim nový)... tak díky moc:)))
když ono se to blbě radí blondynce kdyz nevime jak ten dotycnej vypada. S fotkou by to slo hned líp :-)))))))))
no jo,to bychom hned věděli co a jak udělat, že jo! :-)))))
Njn, vobjeví se samice a lofasové v pozoru :D (nic ve zlym, já jsem to samý)
Možná bych, ale přeci doporučil koupit nějaký repráky přímo do auta. Jak už byla zmíněná vyšší impedance, nebo už jenom to, že budou v kufru nebude úplně to pravý pro poslech. A jestli máš třeba sedana, tak toho fakt moc neuslyšíš.

16.09.2008, 15:27 |
Bambi nějaký zvědavý, ne?:)))
Jinak já mám formana, ale doufám, že tam něco uslyšim... Já bych si ráda pořídila nějaký fakt super repráky, ale kde na to mám asi vzít?:)))... Jinak na těch mejch bedničkách je vzadu napsáno Impedance 3 ohmy... (což nevim, co znamená, ale nic super to asi nebude:)))
Tak to bych je tam nedával, protože rádia jsou stabilní do 4 ohmů (aspoň já žádný neznám, který by mohlo míň). Mohla bys zničit zesilovač. Hele já si myslim, že když se podíváš na nějaký levný repro do dveří, že určo vybereš.

18.09.2008, 22:24 |
B-boy Není to umazaná osmička :-))
Impedance není číslo kvality, ale odporu reproduktoru.

18.09.2008, 23:14 |
swep :)))) hruba diskuze

19.09.2008, 13:18 |
Bambi teda že bych z vás byla nějak moudrá se říct nedá... Nu což, zkusim je tam nacpat, jestli jediný, co se mi může stát je odkurvení rádia, tak to se opravdu nic neděje (ono to moje rádio už má fakt dost...)

19.09.2008, 13:30 |
aphex [ Link ] Třeba ti teď líp poradí, když uviděj jak jsi zmatená :)

19.09.2008, 16:22 |
Bambi heeeeeej, to neni fér! to je zhulená fotka!

19.09.2008, 17:11 |
dolph a je to tady zase :-)))
ukaž pánev :-)
aphex: :-)))))))))))
jinak by si mel dat empiK do statistiky :-)
Závislosti
* kouření: hodně
* alkohol: denně
* drogy: lehké drogy
Kouření moc moc(a peněz málo málo, takže Viceroy rules:))).Alkohol je fajn fajn,hlavně vodka. Zahulim si občas... a sex mám ráda...
Byla jenom otázka času, kdy se to tu zas zvrhne XD

19.09.2008, 17:46 |
Bambi no tak pánové!!! a tak to prostě dopadá, když potřebuju s něčim pomoct:D Typický chlapi:)))
hmmmm
tak napojit to muzes, pokud trefis plus a minus spravne tak to bude i hrat ;) pokud netrefis bude to hrat taky i kdyz ne tak hezky, a za dalsi jak uz to nekdo napsal, pokd to jdou 8 ohm bedny budou hrat slabeji nez by meli. tznm secteno a podtrzeno vzal bych nasetreny penize z brigady, odeprel si par krabicek viceroyek a koupil repraky ktery patrej do auta.

19.09.2008, 18:13 |
Kacko Bambi: mel jsem 8ohm bedny Tesla - 20W RMS kazda - jen pres radio a jak hraly. Takze pokud ti nevadi, ze se ti muze znicit predzesilovac v radiu a nechce se ti kupovat repro do dveri, tak je tam dej.

19.09.2008, 19:24 |
Bambi oki, tak jinak - mám 10 000, který narvu do mýho málo pojízdnýho broučka - tak 6 000 padne na povinný ručení a přepis z táty na mně (už by to po těch třech letech taky chtělo) a 4 000 mi zbejvaj na hudbu - počítám tak za 2 litry rádio (mám vyhlídnutýho nějakýho kenwooda v datartu) - ale pochybuju, že za zbejvající dva se najde něco, co by vytvářelo dostatečný hluk, abych neslyšela prapodivný zvuky z motoru... takže risknu ty bedny, zejtra jdu na to, tak mi držte palce:)))
hluk vytvori kde co, jestli ti jde o to aby to vytvorilo iz vuk tak i to umime...
[ Link ] [ Link ] [ Link ] jak vidis tak se neco najit da i do 2tis v novem zbozi
nevim neni lepsi tu dvojku prohulit?

21.09.2008, 16:09 |
Bambi to teda neni:)))
A ty bedny hrajou, pánové, HRAJOU... juchůůůů:)))