Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Výpočet ozvučnice

o Navštíveno 3708x o
o 14.09.2008, 12:38 | Martin21 | Upraveno: 2008-09-14 12:39:09
Toto téma se tu řeší dost často, ale bohužel je to idividuální záležitost, a proto se na vás obracím. Mám MB Quart DWH252 v uzavřence o objemu něco přes 14L, ale moc mi to nevyhovuje. Chtěl bych na něj postavit basreflexovou bednu. V manuálu [ Link ] jsou návrhy asi dvou ozvučnic s různým objemem. Chtěl bych zvolit nějaký rozumný kompromis. Poslouchám všechno možný, hlavně rock, sem tam trochu metalu nebo popu. Tak vás prosím o pomoc s výpočtem objemu a nátrubku. Jde mi o to, abych z toho dostal co nejvyšší účinnost, ale taky nechci hučák. Prostě aby to hrálo co nejlíp moje žánry. Díky všem za pomoc

o 14.09.2008, 18:06 | Martin21
Nikdo zkušenější neporadí?
o 14.09.2008, 18:12 | wattman
Udelam ti tu simulaci zitra behem dne..
o 14.09.2008, 18:33 | Martin21
To wattman: Díky moc
o 15.09.2008, 11:29 | wattman
Aby to nebyl hucak-tak vseobecne ne moc litru a ne moc dlouhy Br..:-)
Kazdopadne to ma hrb velky,ale nic co by kloudny zesik se subsonikem nezvladl...apropo na co to bude povesene?
Woofer dej do 35Litru cisteho objemu a dej mu natrubek 80x130mm...kdyz tak prodavam BR 80x170,tak se necha zakratit.Jinak je to ladene na rezonancku 48Hz.
Kdyby jsi chtel,jsem schopny ti udelat presne rozmery ozvucnice pri dane tloustce materialu a uzpusobeni uhlu do urciteho auta..Pripadne i celou bednu postavit vcetne okobercovani.
o 15.09.2008, 12:25 | Martin21
psal jsem ti na icq
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3183 sekund.