Navštíveno 4689x

Tak uz jsem take bohuzel zarazen mezi nestastniky co se jim nekdo cizi podival do auta :( Odzizeno mi bylo na Pze 4- Modrany krom vsech CDcek, plastove kapsy na strane spolujezdce u G3 se vsim co tam bylo a tasky s naradim hlavne subwofer Rainbow Profi Vanadium 12.
[ Link ] Nemyslim, ze by se nekdy nasel, ale moc jich tu predpokladam nejezdi, tak kdyby jste ho nahodou nekde potkali dejte mi pls vedet. Je tam par znamek podle kterych bych ho urcite poznal. Ostatni z hudby nastesti zustalo, asi je nekdo vyrusil...

Tady je v bedne, specificka je tim, ze ma predni stranu sikmou...

14.09.2008, 22:09 |
Kesam Sekat ruce sračum.
těhle SW je tu fakt málo takže bych sledoval annonci/aukro či prolez zastavárny s tvym okolí pokud to byla nějaká fetka tak ho najdeš hned v tý nejbližší . . . . .
sekat ruce je málo pak by to kradli nohama nebo naučily jejich potomka kterej by krad dokud by mu neusekli ruce takže
VERGASSEN !
Jsou to svině, Vanadium by se někde mělo podle mého objevit, jako Nismo
já na tom byl podobně policajti nafotili a řekli nashle to se nenajde... sám jsem si tu kur**u našel dotáhl k policajtům on se přiznal a pustili ho takže nakonec jsem za pi**u já. Tak nevím jestli se vyplatí krást nebo chodit do práce.... :-(

15.09.2008, 12:24 |
RudyV Jako sampon. Mně takhle čórly celý auto a u soudu jsem byl za debila,kterej jak to tak vyznělo měl auto ve špatnou chvíli na špatným místě. Udělali jim ty,ty, ty a šli zase domů,že ať to příště nedělají. Lepší si ho chytit sám a zmrzačit ,hajzla.

15.09.2008, 12:47 |
-Tomas_217- | Upraveno: 2008-09-15 12:52:38
Problem je ze neznam zastavarny ve svem okoli, a neni moc cas litat po zastavarnach a aukcich a annoncich s nejistym vysledkem. Nicmene zkusim asi kouknout na net a par jich aspon obvolat...Jenze i kdyby se nasel, jak dokazu ze je muj a ziskal bych ho zpet aniz bych si ho musel znovu koupit? :(
Navic jsem to ani nehlasil policii zatim, pac to nema ani cenu, sepisou a odlozi, jinak jako kluci nade mnou :(
Fetka nevim, mozne to je, nicmene vedel jak se dostat do auta aniz by potreboval neco rozbit nebo znicit zamek. Zas k tomu naznacuje co vsechno ukradl s tim...
no asi nekdo kdo videl jak vypadaji tahla v golfu ve dverich :-(( sakra chlape tak to je teda pech, preju pevny nervy a at mas kliku a nekde basak obevis... btw porad lepsi si ho znovu koupit, kdyz to bude z bazaru tak by cena nemela byt tak hrozna... btw nech si od nejakyho kamose napsat zpetne smlouvu o prodeji, klasika jen tri radky ja jmeno, adresa rc. prodavam druhemu jmeno, adresa, rc. tohle a tohle, datum dva podpisy, trochu to zmuchlej at to neni jak novy. jestli ma basak nejaky poznavaci znameni, at uz box nebo primo sub nasapat, at se da identifikovat kdyz se najde. jo ale fakt zavolej na pcr pac jinak ti to nebude k nicemu kdyz se nekde najde...
Tomas_217--Asi si nekdo chtel ozvucit auto,pac jsem pritelkyni koupil Alpinu IDA X100 a dneska dopoledne volala,ze ji ho nekdo vydloubnul z auta.Sice bez panelu,ale prece
to smsak: diky. Problem ale je ze lidi v bazaru si uz tu cenu najdou a pak podle toho to prodavaji, ten co to ukradl vi nejspise prd co kradl...Jinak tu smlouvu myslis ciste fiktivni, treba mezi tebou a mnou jo?Jinak na policii to nahlasit klido muzu,ale nemam zadny dukaz uz, ze mi to orpavdu ukradli...
to jenicek: taky modrany jo?tak to je husty,kde presne?U me to nestihli,tak sli asi jinam...
Bylo to v Jeremenkovy kousek od tuningcentra:-((
jj fiktivni, nikdo nedokaze, kdy ta zmlouva byla napsana, ael hlaven ze bude nejaka. me takhle radili policajti ze si mam nechat napsat od kamose papir na kola, kdyz jsou z druhy ruky, ze neresej jestli to je rpavda, ale aby bylo neco psano... fakt je ten ze jestli si nemel ani vyapcenej zamek, ani zadny jiny poskozeni tak to budes zajimave dokazovat ze si to tam mel to jo no... to je v haji tady :-((
prave prave proto jsem to nesel ani hlasit...:(no kdyby se nekde nahodou objevil tak neco sepisu...
Rainbow SW Profi vanadium 12" byl ofiko dovozcem do CZ dovezen pouze ve 2ks od roku 2004. Těžko ale říct,zda si ho někdo další třeba nekoupil v zahraničí.
jinak na tom SW byl zřejmě štítek s výrobním číslem...to samé číslo je i na krabici,tak pokud jí máš...mohlo by to posloužit jako důkaz o tvém vlastnictví.
Ahoj Karle, na tebe jsem si vzpomnel a chtel te zkusit kontaktovat. Tento sub je prave od tebe co si mel chvili v aute. Bohuzel nedostal jsem ho od tebe v origo krabici, ale v krabici od Hammera. Ty uz bys asi nezvladl nekde dohledat vyrobni cislo vid? :(
jinak co jsem ted videl na mailu za videa jak se leze do ruznych aut tak uz se ani nedivim, ze tam vlezli a uz me asi vsechny alarmy (ktere resim v sekci ostatni) a podobny blbosti presly kdyz i tyhle navody jsou na netu...umyslne je sem nedavam ikdyz si je muze dohledat snad kazdej jouda...takhle to bude aspon trochu tezsi...koho znam a bude mit zajem muzu poslat na mel...
já to zkusím pohledat ve fakturách...
diky diky byl bych vdecen :)