Navštíveno 3351x

je tu nekdo kdo mi muze udelat porovnani tehle dvou radii? jedna se o ALPINE CDE-9880R a CLARION DXZ 588RUSB. bude to stredo tridni instalace zadny hiend, jen ze muzu mit za velmi podobnou cenu obe radia a ted nejak nevim co, ja mam cla a jsem spokojeny, andruhou stranu A je A ovsem v kombinaci magnat zesik a Kicq kompa proste nevim co...
překvápko, já bych zvolil Clariona, možná tímto názorem budu šokovat spoustu lidí, ale..... :o)))))
pokud ten někdo bude poslouchat jendoduchou hudbu jako je house, hiphop a drtivou část popu, tak klidně ///A, pokud bude poslouchat tohle + spoustu dalších, tak Cla
jako vis co ja mam osobne taky Cla, trochu vyssi radu ale porad cla, a s novejma A nemam vubec zadnou zkusenost takze proste nevim, krom toho ze cla nastavim, alpinu mu nenastavim ani s navodem :-D
Ani jedním bys neudělal velkou chybu, přikláním se k 588
Vyniesť nejaký ortieľ je ťažké, ale pri priamom porovnaní ///A 9881 a Cla 558 mi prišiel ten Clarion zvukovu prijatelnejšie rádio. Mal som pocit, že si tá ///A trochu vymýšlala a výšky mi prišli ako "jedovatejšie". Ale to nie sú tie isté modely, ako píšeš ty, to za á, a za bé vyskúšal som toho viac v období cca 1/2 roka do zadu (aj 778 od Cla) ale nakoniec som skončil pri Nakamichi o:))))

16.09.2008, 17:17 |
LadaN Já bych volil zase Alpine , díky přirozenějším basům, tam si zase trochu přibarvuje Clarion. Neměl jsem sice 588 u sebe, ale mohu ti dát poslechnout v Praze Alpine 9880. Já třeba občas koukám, co dokáže Alpine zahrát. Nemá jedovatější výšky, ale o něco vyrovnanější středové pásmo, které mají reproduktory problém občas hrát, potom se ten zvuk degraduje. Ale pokud ti to hraje dobře, tak bych v tom ten problém neměl tam dát Alpine.

16.09.2008, 18:39 |
Escudo | Upraveno: 2008-09-16 18:43:49
LadaN: jestli aplina nemá jedovatý vejšky, tak sem slyšel asi vždycky výroční modely co je měly :o)) tahle značka to má prostě v krvi, i kdyby to vysvětlení o vyrovnanym pásmu byla pravda, tak se to v praxi projevuje na splývání složitejch zvuků do sebe. Pokud to jsou jiný značky schopný zahrát bez pododbnejch problémů díky tomu že nemaji tak vyrovnaný pásmo, tak pak ho nikdy vyrovnaný mít nechci :o)
Asi jako Escudo, posloucham prevazne jednoduchou hudbu =o) , nejvic HipHop a Cla bych na to nechtel...
ja ted mam toho DXZ 588RUSB a zatim spokojenost!nemam repro zatim na zesilovacich ale opravdu je to znat o proti moji predesle sonce,ja jsem stimto radiem maximalne spokojen!Ale kazdopadne myslim si ze ani sjednim radiem chybu neudelas,ja osobne bych se priklanel ke Cla..:o)

16.09.2008, 20:24 |
swep ja bych sel do clarionu, zatim me zvukove uchvatil vic nez alpine
swep: jaky modely porovnavas?

16.09.2008, 20:37 |
swep kral007: ja mam uz dva roky 468rmp, kamarad mel nejaky stary clarion jeste na kazety to bylo taky dost dobre ale nevim uz co to bylo za model, vyssi radu clarionu sem konkretne bohuzel nemel tu cest, ale verim zeto bude lepsi nez ta moje a z alpine low end cde9870 potom tusim cda986x nevim presne, kazdopadne me to porad tahne k tem clarionum, nemuzu si pomoct, ikdyz mozna bych uvazoval i o pioneeru tusim ze to byl model P7000, muj nazor :)

16.09.2008, 20:40 |
swep ono ale taky dost zalezi na zesilovaci a koncovych reproduktorech tak tezko rict, ale kvalita zpracovani tech radii vede teda u me alpine, ten clarion je trosku slabsi na design a na konecne zpracovani, zadrhava mi treba vyklapeni panelu..

16.09.2008, 20:52 |
Beda Cla

16.09.2008, 21:58 |
Sodom Já mám 748RMP a zvukově velmi dobrý.
měl jsem cla 448, hrála pěkně, teď mám 9884, jsem spokojený taky:-) - Chci říct že je takhle těžký někomu říkat co je lepší a co ne, protože je to subjektivní, navíc to nemohu porovnávat za stejhných podmínek. Co se líbí ve zvuku mě se nemusí líbit někomu jinému. Jinak nejslabším článkem v řetězci jsou vždy reproduktory...
sezen si starsi A na ebay je toho 3 prdele

17.09.2008, 09:36 |
clown nechce moji 9813 ?? :o))) a mel by klid :o))