Navštíveno 3423x

17.09.2008, 07:24 |
noooo Zdravim.
Potreboval by som pomoct pri vybere 4-kanaloveho zosilovac,nejaku strednu triedu, ktory bude zatial sluzit na zivenie prednych komp a subwoofera, neskor po dokupeni druheho zosiku by som ho chcel vyuzit na zapojenie prednych komp do aktivu ak sa to bude dat.
Zatial co som pozeral tak sa mi celkom pozdavali tieto:
MB Quart- PAB4100
Kicker - 06ZX850.4, 08,06ZX650.4,pripadne 04SX700.4
MTX - TA5604
JL Audio- 300-4
Orion - HP-4600, HP-4800
Rockford. Fosg.- T400-4, T-800-4
Soundstream - TRA680, TRX640, TRX420
Boston Acoustic- GT40, GT42
Phoenix Gold -
Prosim poradte, ktory zdanych zosilovacov vybrat, najlepsie aj preco, cim je lepsi od ostatnych... mozte dat aj ine typy.
Poprosim zdrzte sa prispevkov typu tento mam, tu mas link, zajtra ho mozes mat doma...pretoze z takychto prispevkov fakt nezistim ci je dany zosilovac kvalitny a vobec mi nepomoze pri vybere.
Vopred dik.
Nejlepší by yblo uvést jaké repro a sw to bude :-) jiná ves, jinej pesssssss
za ceny tych zosikov mas jazdeny 4kanal od Genesisu serie II alebo aj III,ja som predaval aj Phase Opus 4 v podobnej cene, velmi prijemny zosik sice troska nemecky zvuk, potrebuje hodvabne vysky, ale urco by som mu dal prednost pred hore uvedenymi. Plus 500W RMS v mostiku pohne kazdym beznym subom.
Vsetko zavisi od toho, co cakas a za kolko prachov....

20.09.2008, 22:38 |
noooo Takze co ocakavam: trochu slusnejsiu hudbu, ktora by mala pozostavat z prednych komp, ktore by som chcel zapojit do aktivu, 2 zosilovace, 1-2 subwoofre v kufri.
Predne kompa este nie su vybrate, ale bude to nieco do 10tisic (Focal, Rainbow, MB Quart, Boston...) nieco adektvatne k zosilovacu a subwoofer asi nieco od JL Audio.
Aky zosilovac je teda vhodny na zapojenie do aktivu, ktore parametre si vsimat??
parametre nehraju, papier znesie vsetko
v danej cenovej kat su lepsie repra, ako tie co pises, takisto tie zosiky, co pises su (skoro vsetky) vulgarne povedane cina... o MTX,Kicker,novych SS, PG a Orionoch nema vyznam debatovat...ostavaju GT-cka, ktore nehraju zle, ale v tej cene sa da (ovela!) lepsie...
jednotlive clanky retazca si musia "sadnut", cize nestaci vybrat podla parametrov... nabehni niekde do obchodu/dielne a popocuvaj si, co tam maju... nech mas predstavu, co chces/nechces, kolko to stoji (aj namontovat treba!) lebo zatial to evidentne ani netusis...
uplne naj je skocit na nejaky zraz, blbe je, ze prave skoncila sezona...
aj ked plati, ze vykon sa da nahradit len vacsim vykonom :-)