Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > DIALKOVE ALPINE 9851R???ake?

o Navštíveno 3241x o
o 17.09.2008, 20:42 | xxxSparco
DIALKOVE ALPINE 9851R???ake?
kupil som alpinku kupil som dialkove RUE-4202 a nejak nereaguju spolu

nevie niekto ake dialkove na apline ktory model s nym reaguje dik...

o 17.09.2008, 21:22 | cendler
Tahle Alpina neumí dálku ;-)
o 17.09.2008, 21:44 | xxxSparco
to fakt?
som pozeral 9851 a tam dalko ide
link: [ Link ]

a koncovka R je oba podsvetenie...
o 17.09.2008, 22:00 | cendler
já jsem tohle rádio měl, zkoušel jsem 3 dálky, ani v návodu od toho rádia nic nepsaly o dálce ani o IR, tak jsem usoudil že to neumí, ale pokud myslíš, tak hodně úspěchů
o 17.09.2008, 23:19 | 137
...najprv musim vediet aky mas model....totiz...k Alpine CDA-9851 pre US trh ide dialkove Alpine RUE-4202...ale Alpine CDA-9851R pre EU trh z r.2005/06 nema moznost dialkooveho ovladania !!!!...bolo sa treba poradit....skoda...

...inac principialne su vsetky remote schopne ovladat vsetky radia...okrem programu marine, kde su ovladace radiove.... ...takze ak teda mas US model a ak su baterky dobre a dialkovym sa da ovladat ine Alpine radio/treba skusit!!!/ tak chyba je v radiu....treba skusit resetovat, ak ani tak nejde, je mozne ze je odrazena alebo poskodena receivver dioda IR v radiu = ked si to kupoval bolo to treba vyskusat...teda skus to vyskusat a potom uz len oprava...ak bola moznost dialkoveho pre teba prioritna tak si si to mal vyskusat s pozicanym dialkovym pri kupe...teraz su s tym zbytocne problemy...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3109 sekund.