Navštíveno 4063x

17.09.2008, 22:10 |
bono Zdravím,chci se zeptat.Budu tmeli viz.foto......A dotaz zní,čím to vytmelit.Mám poučít dvousložkový nebo jednosložkový tmel,případně jakou značku doporučujete.A taky aby to zase nestálo balík za kbelík:)....jinak jsou to tři vrstvy+fleece prolité pryskyřicí

nedaval si skennu rohoz?...........no neviem ci to bude ok a tmel 2 zloskovy,.........si myslim ze to aj je jedno aky, ale s drahsim( neviem znacku) taky do biela je lepsi

17.09.2008, 23:50 |
kucik normální tmel co se používá na kastle,skoč si do lakovny,ať ti ho prodají,určitě to bude levnější,protože toho spotřebuješ celkem dost
mas to podla obrazku dost hrbolate, daj najprv tmel s sklenenym vlaknom na vyplnenie najvacsich priekop a potom nejaky 2-zlozkovy....

18.09.2008, 10:08 |
Zip máš to dost prosycený pryskyřicí?? Podle obrázku mi to přijde jako kdyby jsi jen natáhl prostěradlo
Jinak u nás tmely prodávaj v drogerii, v barvách a tak. Na velký nerovnosti již zmíněný tmel se skelným vláknem a na zbytek jemný tmel.
A přeju hodně trpělivosti do broušení.

18.09.2008, 10:34 |
DaveX Já bych to potáhl kobercem :)

18.09.2008, 19:26 |
bono to bylo foto před potažením třemi vrstvami sklené látky,ted je stav jiný.Jednalo se mi o to čím to nejlevněji udělt.napadlo mě vzít jednosložkový a výsledný finish tvar vzít místo barvy epoxydem,přbrousit případně potom jemně vytmelit a pak základovku a nástřik