Navštíveno 3675x

18.09.2008, 12:15 |
v350 Zdravim všechny. Potřeboval bych poradit se zástavbou do PEUGEOT 306 2.dvířko. Nevim,kde začít jaký repro , zesilovač atd. aby to hrálo pěkně. Poslouchám skoro všechno hlavně hip hop a tekno. Díky moc

18.09.2008, 12:19 |
Zip kolik do toho chceš investovat? Něco už máš, nebo celou sestavu, rádio...??
jinak já bych doporučil variantu: kompa do dveří na zesíku a SW v kufru (stačil by nějaký malý)
momentálně toho je na výběr hrozně moc, když tak se mě ozvi na ICQ 306011919, případně na mail a můžeme to probrat mnohem více a do důsledku, případně navrhnout nějakou sestavu..

18.09.2008, 12:22 |
v350 mám 4x repro od SONY 3pásma, rádio taky od SONY 4x50w a v kufru tubu od JBL, ale nejsem spokojen,na ceně mi v podstatě nezáleží.
s tou cenou neřikej dvakrát :o)) ale asi by bylo vhodný se pokust všechno rozprodata začít odznova, kompa dopředu, jestli ti tolik nejde o peníze, tak tady nešetřit a hlavně počítej s tim, že aby kompa hráli tak jak maji, tak musej bejt vytlumený dveře, je tu o tom popsáno spousta témat, tak stačí mrknout do vyhledávače. Rádio nějakou osvědčenou značku, hodně univerzální je třeba Pioneer, stačí vybrat model co se ti bude líbit a mít vhodnej počet výstupů na zesilovače. Zesík záleží na tobě, můžeš mít jen čtyřkanál a krmit z něj jak kompa a slabší basák, nebo mít třeba dvoukanál a silnější monoblok, kterej zvládně i silnější woofer. Chce to hranici peněz
Přesně tak, na výběr je toho moc. Jde o to kolik chceš utratit. Něco bych měl tak se kdyžtak ozvi na icq