Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Dotaz na profíky

o Navštíveno 3474x o
o 20.09.2008, 17:44 | Montyjack
Chtěl bych dát dobrou muziku do svého auta(mazda 323 BJ rok 2002,hatchbak) jenž chci zachovat originalitu auta,takže nechci někde laminovat.Vepedu se mi vejde 5X7 nebo 165 a vzadu jen 165.zesík bychchtěl schota aby nebyl vydět a wufer pokud to pujde tak taky,pokud by tam musel bejt.
Chtěl bych poradit co tam dát aby to hrálo dobře a sitě.nechci to na soutěže...
Jo a rádio je Pioneer avic d3 a repro jsem měl v oku tyhle do předu [ Link ] a tyhle dozadu [ Link ] Páč jsem si myslel že když hrjou od 35HZ tak tam bude dobrej spodek,zesík ještě nevym jake ale určitě 5tikanál...
Děkuji za každou radu,třeba i jaký kabely tahat,nebo jak to odhlučnit(dveře a tak)
Jinak tady jsem hledal anevy co by se mohlo mě konkrétně hodit

o 20.09.2008, 22:42 | noclue
tie repra nehraju 35Hz ani nahodou, ak zahraju od 70, tak je dobre, never vsetkemu, co citas na webe :-)

v tej cene mas morel tempo, na zadne sa vykasli, tie ti netreba a usetris 4litre. laminovat nemusis, pozri si fotky montazi aj tu na fore, ide to dobre aj bez toho, a ako franto dokazal, tak aj na sutaziach

tlmenie a tahanie kablov radsej nechaj niekomu, kto to uz robil, usetris prachy.... Ten nech Ti pomoze aj s vyberom komponentov...

PS> neviem, co v tom bolo "na profiky" tieto zaciatocnicke otazky ti poradi kazdy "stredne pokrocily" :-)
o 20.09.2008, 22:54 | db-marek
ja by som skor rainbow bral a basak sa da umiestnit tak aby ho nebolo vidno, napriklad rezerva
o 21.09.2008, 12:53 | Midnite
Montyjack: prodavam kompa rainbow a sw DLS... jinak se mi ozvy na mobil a urcite bych nasel i nejake tlumeni i kabely a poardim ti co a jak... tak se ozvy.. cislo pod nickem
o 21.09.2008, 14:36 | Boďa
Bjčko mám taky...
Ve předu jsou ovály 6x8" pokud tam chceš dát 16 kompa tak musíš použít redukce, např. [ Link ] a z tapecu odříznout ten břit. Výšku na trojúhelník k zrcátku. Vzadu jsou origo 13 v takový plastový redukci. 16 se tam taky dají dostat, udělal jsem kroužek z 8mm silnýho plastu, je málo místa k tapecu a zase odříznout ten břit...
Dveře dobře vytlumit a sub nepotřebuješ ;-)
o 21.09.2008, 21:41 | Montyjack
Co jsem koukal na foru a měřil to,tak origo díra je na 5x7 repro.Jaký repro doporučujete.nebo jinak
Kdyžtak tady je moje ICQ 288187940 tam si myslim že pokecáme líp.Hlavně potřebuju proadi co za repro a jak to efektivně vytlumit.Popřípadě koupym co sem bude hodit a někomu válet doma...
o 21.09.2008, 21:43 | Montyjack
jestly jste někdo někdy seděl v CX-7 když tam je BOSE tak přesně tohodle bych chtěl dosáhnout,nemá woofer v kufru jako Mazda6 a hraje to podle mích představ...
o 22.09.2008, 01:11 | maharadza83
Dobry vecer ja by som sa chcel spytat,aky woofer by bol vhodny na ground zero 4.120 JBL GT 12 by na nom zahral?DAKUJEM ZA ODPOVEDE
o 22.09.2008, 18:51 | party_boy | Upraveno: 2008-09-22 18:52:54
maharadza83 > Tak si na to založ vlastní téma ne? Jinak ten zesík je na to JBL slabej.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3128 sekund.