Navštíveno 5819x

21.09.2008, 13:30 |
PIPO Prosim o rad nevi někdo kdo nebo kde by mi udělali Lamino zastavbu celeho kufru?
Nejlepe moravskoslezký kraj...diky
spis nadhod co by sis predstavoval, tvar, povrchova uprava, jaky do toho prijdou komponenty, do jakyho auta...
ono udelat celej fufr v laminatu je v CR otazka jen pro nekolik firem

21.09.2008, 13:40 |
PIPO No mělo by to byt přes celý kufr v seatu toledo 1L woofer by byl jeden a to 15" + kapacitor + místo na 2 zesiky a 2 monitory...navrhy nemam žadne...
PIPO: u firmy se nedoplatíš. Je lepší se nad tím dobře zamyslet, spojit se z někým kdo něco takového už dělal a raděj se do toho pustit třeba s něčí pomocí sám. Vlastní zkušenost je taková, že nejde o nic až tak složitého. Udělat základní tvar je dokonce ne příliž složité. Nejpracnější na celém je pak výsledná povrchová úprava. No a samozřejmě vymyslet to tak, aby to šlo vůbec udělat.
muzes zkusit firmy na morave a okoli jako jsou
dark-audio brno
hifol slovensku
911customs olomouc
sound-vision prerov
a nebo pak
eXtrem-audio praha
revilo v hradci
audio-art ceska lipa (i kdyz uz asi nedela)
no a vic mne ted asi nenapada
neni to prace na odpoledne
takze si muzes vzit dovolenou a stravit ji laminovanim, nechat si to udelat firmou a bude to neco stat, nebo to bude nekdo delat po vecerech za mene penez ale zase se to natahne casove
neco takoveho? :) MAT servis Zlin, Petr Matouš - dynamat.cz

no jo, uplne jsem zapomnel na Mat servis a X-car audio
skus nuclear racing. Mít prostor čas atd tak by jsme se do toho s klukama možná pustily i my.
Ach ta gramatiky. Sorry za ní.
Ach ta gramatiky. Sorry za ní.

25.09.2008, 16:16 |
Kesam Kurwa to je pekna zastavba.

25.09.2008, 16:17 |
Kesam Pavel02.Přesne tak a hlavně jsi zapomel aby to šlo i vyndat .-)
Kraliku X-caraudio uz neexistuje, bohuzel...
johan: ja mel za to ze porad jo, jen ze radek jede sam
skoda dobry firmy
to kes@m: modry kouzlo uz je z auta venku, prelakovali sme to na cerveno a prestehovano do auta ke kamosovi :-D
Nene, Radek skoncil uplne, jinak s tebou souhlasim
Kral: 911-ka ta už nefunguje dávno. macek provozuje e-shop
sound-vision taky skončil:-) není kde ted momentálně dělat musím najaře postavit garáž. momentálně pracuji s laminem na závodních offroadech