Navštíveno 4465x

22.09.2008, 22:23 |
Bulík Ahoj Hifisti.Jen tak jsem špekuloval a přemýšlel jaký vliv má na reproduktory a potažmo zvuk zima.Myslím tím třeba celonoční stání auta na mrazu.Jak dokáže být všechno promrzlé víme všichni při nepříjemném ranním nasedání.Jasně zatopíme a za chvíly je pohoda.ale co mezitím repro?Pouštět a klidně tomu dát nebo ne?Jistě i reproduktorům chvíly trvá než se ohřejí.Nebo melu kraviny a jsem hoden být s mou aktivitou a tímto dotazem "vyhlášen".
Díky za odpovědi a zdravím všechny na tomto velmi dobrém foru.
no jediné co mě v zimě blbne je zesík na basáky Helix 1000.2, jak je ráno zima, tak se mu nechce a musím přidat na volume, odpoledne to musím zas ubrat, aby mi nepraskla hlava... tak asi tak něco málo ode mě
repro su stavane do auta, pokial im rovno na privitanie nedas plny vykon, tak sa nic nedeje. Zosiky sa zahreju same, repro trosku neskor.

22.09.2008, 23:30 |
trlon No hlavně tomu nevalit hned naplno, já se tak zbavyl minulou zimu sw:-)))
nechat všecno zahřát a valíme naplno:-)))

23.09.2008, 02:14 |
Olda | Upraveno: 2008-09-23 02:15:00
Taky tomu hned nedávám kotel :)
nekotlit. náhlá změna teploty není pro žádný reproduktor nic super, po zahřátí je to v poho.
Kazdo rocni tema:o) Loni se to tu resilo,predloni atd.... :o)
Ufik ma pravdu,ale opakovani je matka moudrosti :-))
Tak tak, opakování je matka moudrosti. Takže nechápu větyty pu že to tu proběhlo už mnohokrát. :-))

23.09.2008, 18:19 |
Komba Když jsme u toho zahřívání,tak při koupi nových repro,v mém případě kompa,jestli platí nějaký zásady.Jestli se musí nechat zaběhnout třeba jako když je motor po výbrusu:D nebo stačí taky jenom ohřát?
Stačí když je hned nebudeš honit do maxima.

23.09.2008, 19:53 |
Komba oni než se trochu rozhýbou a propruží ty membrány co?a zvlášť když je to hliník...
loni sem se na to ptal jaaaaaaaaaaaaaaaa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

24.09.2008, 17:25 |
Komba Já si koupil Kicx icq 5.2 před nedávnem a hraju tak měsíc.....jinak esemesáku já to loni moc neznal tohle forum,spíš vůbec:P

24.09.2008, 17:50 |
Bulík | Upraveno: 2008-09-24 17:54:18
Já jsem jako autor otázky taky toto forum neznal:)))takže se omlouvám.V hledání jsem to nenašel.
V každém případě i když klucí trochu "brblali" vždy mi z nějakým dotazem zde na foru pomohly.Takže tímto všem moc díky-učím se každým dnem.Mějte se fajn.
tady brbla kde kdo ;) al elina huba ... ;] lepsi je se zeptat, opakovani je matka moudrosti ;)