Navštíveno 4259x

Hoj přátelé kamárádi, přítulka se rozhodla pro upgrade továrního rádoby ozvučení v Twingu. Problém je ten, že repro je umístěno pod palubkou. A budou tam nějaký desítky, na to se vykašlem a chci dát repro do dveří, je tam nějaká možnost aniž by se museli dělat radikální kroky, jako svářečka a spol. S řezáním tapecu se počítá a ptám se proto, abych to nerozdělával jako vůl a pak tam nebylo místo na 16.5 cm.
cau,kamos ma twingo taky..a zatim sme to teda jeste neudelali a plan je nasledujici:
1) udelat diru(a to jak tapec tak bohuzel i plech)
2) mdf ramecek(mozna jich bude vic,podle montazni hloubky repraku)
3) udelat z lamina doorboard(ale dacha jestli mas klicku,aby slo pak otevrit okno)
4) nejaka ta povrchova uprava,zdrejme lak
Hoj, tak na to polovička nepřistoupí. Tak holt zkusím kouknout na ty desítky a zupgradovet je za něco obstojnějšího. Ale díky za info.
Majku. mel bych na prodej svuj tapec s doorboardama na 16,5cm v laminu.. ale je to na verzy s el.oknama:o) Ozvi se mi:o)
Majk: desitkama to moc neupgradujes. vysvetli to sve polovicce
midnite: 10cm můžeš někdy upgradovat ažaž :-) pozor na to:-)
Majk-fox: kdyby jsi chtě poradit co s tím,ozvi se, dělali jseme twingouše
Pavel: ale to uz je o penizkach :)
No když řízneš trochu plastu, dají se tam nacpat i 13ctky. Jen se toho nebát :o))) !!!
Midnite: Díky za radu,ale jako Jdoizo:-)))
Ufík: Napiš mě prosím prosím tel. na tebe, já ti cinknu.
Tak řezání ve dveřích neprošlo:-) Tak zbejvá upgrade za těch šméček pod palubkou. Já to zkusím rozdělat a kouknu na to. Díky za rady
Kizdno, to je zajímavý, tam je ale řezáno do palubky?
Majku promin az ted ale 608908382
Lišáku, neřízl jsem ani jednou... Jsou tam lamino redukce na 130mm repra...

27.09.2008, 16:32 |
sulcmen | Upraveno: 2008-09-27 16:33:31
Jestli chceš dělat doorboardy do dveří tak se prodává od phonocar doorboard na twingo. Mám a jsou hodně slušný a 16,5 repro se do dveří v pohodě vejdou...