Navštíveno 8156x

Čau,nemate nekdo muziku v sharanovi,nebo nejake foto?Jde mi hlavne o to,dat nekam zesik.Vozim tam zbozi,takze nekam,kde mi nebude vadit.Na to,ze je to velky auto,tak nevim,kam ho soupnout.Dik

25.09.2008, 10:08 |
clown bud si kup maly alpiny PDX, nebo jiny prcky a dej je pod predni sedaky, nebo muzes na strop ..
ja oblozil bocnici co je za ni druha klima .., zesiky sice dostavaj cocku, ale zase jsou na vzduchu ..,
premyslel jsem i o zdvojene podlaze, ale tam je to uz podivne :o)

25.09.2008, 11:30 |
clown jeden .. prebuild :o)

To jsem prave sundal ten lpast a zjistil,ze tam je to topeni :-((.
A na strop nevim,jak to pridelat

25.09.2008, 13:14 |
clown topeni nevadi :o) jen nesmit trefit ventilator a jednotku :o)) ideal by to bylo sundat to cely, vypodlozit laminatem a to co ja udelal ja na vrchu z laminatu proste prelaminovat k tomu puvodnimu calouneni .. (na vrakacich jich je dost) jenze neni cas atd :o(
No prave ze do lamina se mi moc nechce

25.09.2008, 16:11 |
Kesam clown: :D to je dost.

25.09.2008, 20:32 |
clown kesam .. co je dost ?? ze to je jen ukazka po hodine prace ??? :o)) smat se tu umi kazdej .. ale poradi ti jeden z tisice .., bohuzel to forum je fakt ve srackach :o)
No koukam,ze moc lidi do SHARANA muziku nedelalo a ani napady zadny,tak to skusim sam :-((

25.09.2008, 21:15 |
clown ne .. shalagy je tu dost .. vim asi o 5 :o) ale je to tak, ze proste jsou lidi kteri rekli tomuto foru NE :o)
clown ma pravdu.Nekeca....
Tak ci tak stejne to vykucham,sednu si k tom a budu improvizovat....
jde to i jinak :-)

jj,to uz jsem vydel nekde,ale jak rikam,vozim tam zbozi,takze potrebuju misto :-)).
Ale jinak pekny :-)
já když jsem měl Alhambru,tak jsem si místo prostřední sedačky udělal stolek s držákem na láhev a do něj zastrčil SW box a pod plexi i zesik.Celé to bylo pevně ukotvené do origo pozic místo sedačky.
Pokud by jsi chtěl....tu krabici jsem si nechal....
Kontakt: 608 780 187

26.09.2008, 08:41 |
clown hezky ... CTS zije :o)) taky reseni :o)
Pluto je měl na stropě , ne ?

26.09.2008, 10:53 |
clown jj
No jo,ale ja mam vepredu jenom dve sedacky,ale zesik by se tam mohl vejit(dobrej napad :-)
jenicek007....tohle bylo místo prostřední sedačky ve druhé řadě....nééé vepředu :)
jedna stropní instalace....T5

CTS.CZ:me by strasne zajimalo,jak jsi to tam uchitil na tu strechu