Navštíveno 3517x

Mám 2din šachtu a 1din rádio tam vypadá prostě blbě. Poraďte co kvalitního vybrat, aby to nestálo 20tis a vejš, klidně jetý. Ideál bez dvd atd, protože to nevyužiju.
pohánět to bude zesíky slash od JL, 10W6 a kompa od pánů morelů.
dík za rady.
Slysel jsem chvalu na tento Pio
[ Link ] velmi slusny zvuk , snad chapu dobre jeste jak to 2din myslijm :) a potom jeste kenwood
[ Link ] ale je to ovzhledu jestli by to tam pasovalo vzhledove
ideál stříbrný nebo aspoň s oranžovým podsvícením. Jak si to stojí kvalitou vůči třeba alpině 9886/9887?
se tady teda člověk dočká tolik cenejch rad:-)
bohuzel ja to neslysel hrat, jen nazor jednoho znameho, takze nemuzu porovnat, ale hadal bych porovnani s radii jako je spis 9880R coz neni zvukove o moc horsi pokud beru v potaz ze se hraje bez impritu
jako vzhledově je ten pincek nádhernej (aspoň na fotkách), ta modrá je u mě bohužel jako pěst na oko (vše oranžový) ale zvukově to musí být něco vyššího, navíc ze zkušenosti je pincek asi nejvíc náchylnej na rušení:-( jinak v těch 2din je to strašnej výběr u nás...bez dvd tragickej..
budu ted řešit stejnej problem.nic moc rozumnýho se asi nevyrábí,ještě mě napadl clarion,ten dělá 2din.
Všechny 2din co jsem viděl,tak jsou nižší řady,čili zvuk asi nic moc :(
Asi ustoupí estetika :)
když ona třeba ta alpina 86ka vypadá hrozně, fakt v poslední době jsou to takový kolotoče...nebo spíš není možnost od kolotočů utýct:-) a zas tam mít lcd se mi moc nechce...už jen to velký kolečko na hlasitost jak by chybělo:-))