Navštíveno 3656x

28.09.2008, 17:58 |
zabit dobry den vsem, kamos objevil radio a soupnul si ho do sveho mazlika (renault megane :-D )
zajimalo by nas co je to za radio, respektive do jakejo vozitka by se hodilo svym tvarem a rozmerem

bych řek že je to radio přímo z vyroby, tipuju nějaký fiat
tipuju nějakýho japonce.. ale těžko říct, možná kdo to auto z kterého to je bude znát tak ti řekne..

28.09.2008, 20:22 |
clown FIAT muze byt Blaupunkt :o) kdyz se kouknete na stitek, pokud ho nejaky corkar nesundal, tak to bude na nem mozna i napsane :o)

28.09.2008, 21:42 |
zabit no napsano na tom je panasonic, asi hledam nekoho kdo uz neco takovyho potkal, jinak se to asi tezko bude prirazovat
muze to bejt radio treba od panasonicu ale nemusi bejt origo od vyroby, muze to treba delat panasonic na zakazku ??
28.09.2008, 18:59 | mishan
bych řek že je to radio přímo z vyroby
to znamená žeje z výroby a že to normálně neseženeš!!!
seš asi natvrdlej ne?

28.09.2008, 22:01 |
zabit tak promin mishan ze te asi otravuju, ale jen rikam svoje myslenky, ty bys rek ze je z vyroby, no tak mi rekni jakej model fiatu bys rek ?? hmmm
nechci se tady hadat potrebuju poradit
mě neotravuješ, jen se opravím, ne že bych řek že je z výroby, ono je určitě z výroby....ale typ auta ti neřeknu, to bych musel prolézt celé bazary interieru, a to pochopíš že se mi rozhodně nechce ;-)

28.09.2008, 22:32 |
zabit jj to ani nemusis, uz jsem hledal, myslim jestli treba neni mozny ze je z nakyho "uzitkovyho" vozidla, protoze mezi osobakama se mu nic nepodoba

29.09.2008, 06:26 |
LadaN je to z Hondy.

29.09.2008, 09:35 |
zabit a nevis tip ?? aspon priblizne
je to rádio co se dává do peugeotu 107 a toyoty aygo, to někdo lohnul už ve fabrice v Kolíně:-D
Vypadá docela šikovně v tý palubce co?
:)))))
teda mw tam vubec nepasuje kdyz se clovek koukne poradne a ani vzhled mi nesedi

30.09.2008, 17:06 |
zabit super dekuji slusna prace, diky vsem
a ted pryc s nim nehodi se tam