Navštíveno 3657x

Jak je na tom opravdu kamaradstvi Subwoferu JL (hlavne 12w6) a monobloku VRx 1.500?Cetl jsem tu spoustu zprav o tom, že nic moc kombinace. Muzete mi tu ti co to OPRAVDU slyseli rict jak to hralo a co bylo pripadne spatne?Jaky z toho byl subjektivni dojem apod?
Byl by pripadne nekdo ochotny to se mnou na VRxo u me v aute napojit a spolecne poslechnout? :)Nejlepe Praha, ale neni podminkou :o)

01.10.2008, 15:47 |
TROY :-))) to JL tady obecně zamítli na VRX
tj, obecně ti dokážu zamítnout i to že máš nos mezi očima :o) ale nikdo nic konkrétního
treba rozlisovat premosteny VRX 4-kanal pripadne 6-kanal a 1.500 pripadne 2.400....
4-kanal aj 6-kanal su na sube aj na kick- alebo stredobasoch troska nevyrazne, nemaju drajv.
mono a velky 2kanal su uplne ine zosilovace, mal som 4.300 na kompach aj sube, aj 1.500 na sube, pocul som aj 2.400-ku na stredobasoch.
1.500-ky by som sa nebal na hociaky bezny sub. Aj ked zrovna na 12w6 som ho nepoclul.
principialne neverim kecom typu pocul som 1x a nic moc... treba sa spytat, ci boli dobre kable, oyvucnica, tlmenie atd....
to troy: to jsem ti tvrdil taky, ale jak to je ve skutecnosti vi malo kdo...takze jako escudo :)
noclue: diky za vecny prispevek, souhlasim snad se vsim, az je mi to skoro trapne :o)
up...kdo ma nejakou zkusenost jeste?pripadne kdo by byl ochotny poslechnout...

05.10.2008, 11:15 |
TROY hele mě Tome napadlo - Hertz mi zatim doma leží tak kdybys ho chtěl pujčit tak by neměl bejt problém páč na muziku se dostanu nejdřív v zimě
Troy: chlape diky za ponuku, popremyslim, jen porad nevim jak s bednou a predanim jak jsme se bavili pres icq...jeste doresime :o)
All: jinak ma nekdo k JL a VRX jeste nejakou poznamku z vlastni zkusenosti?A opakujici prosba, zkusil by nekdo se mnou poslech?Diky T.

09.10.2008, 16:55 |
remco Ja mam JL 10w3 na VRX 6.420 ale je to 6-kanal takze sa to z monoblokom asi neda porovnavat no ale co povedat ja idem menit za DLS A7 lebo na om VRx je JL fakt ubohe. Ale na 1.500 by to malo byt lepsie...
pepe: diky zkusim
remco: cetl jsem v tvem prispevku, ubohe myslis, ze ho dostatecne nerozhybal nebo..?
neporovnavat 6-kanal s monoblokom, to nie je len ina liga ale aj fakt iny sport. vid 01.10.2008, 17:29