Navštíveno 3799x

Dostal jsem zajímavou nabídku na instal MM + audio do tohoto mastodonta. Má někdo nějakou inspiraci? sem s ní. Nebo zkušenosti?

01.10.2008, 18:43 |
trlon Tak tohle bude drahá instalace:-)))))
Nějakou velkou obrazovku DVDčka,pár repráčků,nějaký sw a osvětlený zesík.
Představa majitele: DVD, stropní monitor, velký božní monitor, přední + zadní repro, SW, zesilovače. Ale, jsou i špeky: ovládání audio + DVD jak od řidiče tak z prostoru v zadu a to nevím jak vyřešit. Jinak je tam ted klasické video. A v předu u řidiče 2 dinová šachta a vzadu 1 dinová.

01.10.2008, 19:13 |
trlon To bude velká kuča kabelů a řídících jednotek:-)))))
dej to spis do odborne firmy!kde montuji hifi apod...

01.10.2008, 19:19 |
trlon To zvládne.pár večerů bude sedět a číst manuály a to zapojí i sám:-)))

01.10.2008, 19:58 |
Komba Neřek bych že to zapojení bude to nejhorší dilema,ale co teprřiva s těma tapecama a plastováním apod. ...a co se týče elektroniky vozidla tak to bude pěknej CAN-BUS :D
Auto se bude i přečalouňovat a opravovat elektroinstalace. Je tam neuvěřitelné množství elektro instalace. Mimo jiné i "domácí telefon".
Na špalkách je to kvuli přezutí. To jsou fotky u pneuservisu. Na zvedák v dílně se to pochopitelně nevešlo.
já bych se toho nebál, jen poradím dvakrát měř jednou řež, já jen aby jsi nezapoměl, na dobré přísloví
jednoduchý jak facka jen to nechce uspěchat :) nevidim v tom nic složitýho, maximálně někde chytíš od něčeho po cestě kabelu ruch to je tak všechno . . .. . ovladání bych řešil zepředu z panelu a dozadu natáhnout IR čidlo od rádia a dálkách vzadu víc nic....... do stran pár komp pár SW někam do skrinek u podlahy. . . . nejaky ty multimedia takze rozbocovac signalu a nazdar bazar :)
a nezapomen poradne vytlumit podlahu a strechu, tam moc tech platu nepujde :-)))
jo tam moc toho tlumení není potřeba, ani moc kabeláže :-)
ps: na tohle je potřeba řidičák jako na autobus?
Vnitřek je v dost špatném stavu, ale aspon je prostor pro práci a nápady.

před pár lety byla vyfocená instalace přesně v týhle limošce v Car Hifi. pamatuju si že tam vzpomínali na "pár km kabelů" :-)