Navštíveno 3684x

Konecne jsem jakstaks dodelal svou music v novem aute,neni to nic moc ale vysledny zvuk me hooodne mile prekvapil!Ovaly prijdou jeste ze spodu uzavrit,a predni dvere jsou jeste ve fazi vyvoje,pac shanim 13-nactky kompa :o)
hmm dobry foto z digitalu my nejdou vlozit..:o)

01.10.2008, 18:45 |
trlon Tak zmněnˇ formát:-)))
zitra nafotim aspon mobilem
A co máš_? Nejsou ozvučnice pro ovály zbytečníé??
proc by byli zbytecne?musim je tam dat pac mam pod nima basak tak kvuli akus.zkratu.vis
tak konecne uz aspon tim zasranym mobilem,ale lepci nez dratem do oka :o)takze 1. radijko

foto jeste z instal

2.

tady zesilovace jinam sem je dat nemoh nez na sedacky pac my nevystacily kabely a jsem rad ze aspon na ty sedacky to stacilo!Jo a tu kabela zakrije stejne woofer :o)

a cely kufr...

rikam ovaly pujdou uzavrit+predni dvere jsou ve fazi pripravy az sezenu 13-nactky kompa :o))tak uz to bude komplet
Tak néní to špatná sestava, Bull jsem slyšel HPB jsem měl. Co je to za ovály? Axton?
ee lighting audio a pak na predek pujde Kicx.
Jaké kicx? Volil bych GFQ :))
ja ted mam radu ICQ ale mam 165mm kompa ale chci davat 13-nactky(pro me malo pracnejsi) :o))
Takže kompa na prodej? Cena?
nevim zda prodej no spis sem je chtel vymenit pokud nekdo ma za ty same akorat za ty 13-nactky.a kdyz bych je prodaval tak bych musel trebas pod cenu a pak bych si na ty nove musel doplatit na coz ted nemam a dlouho nebudu :o)
Takže chceš 13cm v řadě icq jo!?
No kdyžtak kontakty pos nickem :)) Kdyby byla změna. Prtože to moc dobře nevidím že by jsu uspěl s výměnou! :-)